nigdy wiecej (1) Bylem z dziewczyna w niedziele, zamowilem burgera z frytkami-przesolony z... AJ Da się odczuć powiew wiosny (1) Mieszkam na osiedlu Nowy Horyzont i jestem świadkiem kolejnej zmiany menu w 5... Kaśka Piękny lokal, kiepskie jedzenie (1) Za czasów poprzedniej właścicielki p. Izy lokal był cudowny, klimatyczny, z... dorota
Jestem na TAK (1) Bardzo dobra knajpa dla rodzin z dziećmi, ponieważ jest tam oryginalny kącik... stała klientka Jestem stałym klientem (1) Jestem kawalerem, mieszkającym na osiedlu Nowy Horyzont. Jem w 5 smakach... Sławomir Nie nie nie (1) Nie bylem zadowolony z jakości potraw. Minus. Tomasz pierwszy i ostatni raz (1) Ulotka zachęcająca więc miał być to smaczny rodzinny obiad ulotka chyba... klienci zmiana wlascicieli nie wyszla na dobre (1) Bylem tam jeszcze za starych wlascicieli i naprawde jedzenie bylo bardzo... Darek Nie polecam (1) Po dłuższym czasie wybraliśmy się z mężem na niedzielny obiad....i... Alicja Bardzo przeciętna restauracja (1) Zachęcona dobrymi opiniami, wybraliśmy się na sobotni obiad z rodziną i... Gość Czysto, miło, smacznie (1) Jak w nagłówku. Ceny niewygórowane. Byłam tam dwa razy i na pewno jeszcze nie... Natalia Dobre opinie to nie wszystko ! (1) Wybraliśmy się na niedzielny obiad z przyjaciółmi, który zapowiadał się... KSDS Bardzo polecamy !!! (1) Przypadek za pierwszym razem (byliśmy blisko na siłowni), zaś za drugim to... Anna POLECAM (1) To zaskakujący i szczęśliwy traf, że taka Restauracja z prawdziwego zdarzenia... Baśka po zmianie właciciela (1) Niestety jakość jedzenia diametralnie spadła. Miła obsługa nie rekompensuje... Rafał Margrit - opinia (1) Niestety zmiana właściciela nie wyszła na dobre. Jedzenie jest dobre,... Margrit reaktywacja (1) Bylem w dniu otwarcia przez nowych wlascicieli, w ubiegla sobote, dzisiaj... Mat Czesław - opinia (1) Trafiłem do tej restauracji zupełnie przypadkiem. Wracałem z Akademi... Czesław Brawo! (1) Biznes z pomysłem :) Powiew świeżości na kulinarnej mapie 3miasta! Polecam... Agnieszka Jedzenie pyszne i przemiła obsługa (1) 5 smaków, to kwintesencja smacznej i zdrowej kuchni. Przychodząc do 5 Smaków... Wojtek Jakubowski