recepcja do bani

Wchodzisz do recepcji, siedzą dwie paniusie gadają sobie jakby Cie nie widziały, i czekasz aż łaskawie ktoras zapyta Cie o nazwisko abys mógł wejsc do srodka za swoje własne pieniądze,Recepcja i obsługa recepcji DO BANI!!!!(poza Irenką, taka mała czarna,bardzo miła i sympatyczna dziewczyna(...) instuktorzy jak najbardziej w porządku ,wszyscy oke), ludzie tam chodzący też okej, moze ze 3 czy 4 idiotów wiecej nie widziałem, sprzęt 1 klasa, ogólnie nie najgorzej, ale niech zrobią cos z obsługą ,nie ja jeden mam takie zdanie na temat recepcji;[ ogólnie może byc, ale rezygnuje bez żalu z tego lokalu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: recepcja do bani

Witam. Jestem stałym klientem klubu, na siłownię chodzę prawie od początku jej otwarcia. I mimo wszystko wybieram tą siłownię spośród innych wszystkich bo jest największa, co prawda są minusy ( typu szafki itd.) ale w porównaniu do innych jednak jest ok. Z paniami z recepcji zawsze mozna pożartować i na mnie zawsze zwracają uwagę, nie wiem co z Tobą jest nie tak, że jest inaczej:) To moze nad sobą musisz popracowac chlopie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Myślę, że nie do końca oceniacie sprawę obiektywnie panowie... dzisiaj widziałem jak jedna z recepcjonistek zrobiła scenę klientowi bo ten chciał się czegoś dowiedzieć, pytając przy tym grzecznie i wyglądał na kulturalnego... muszę się zgodzić, że coś z recepcją jest nie tak bo byłem trochę zażenowany tym co zobaczyłem, szczególnie jeśli chodzi o o jedną z nich - blondynkę, która była opryskliwa i na zadane pytanie odp z szokującą ignorancją, nie przystoi się tak zachowywać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pewnie chodzisz zgarbiony i ponad lade nie wystajesz dlatego Cie te urocze Panie nie zauważają.
Dla mnie wyposażenie na siłce Ok
szkoda ,ze niektorzy nie dbaja o higiene i czuc to na silowni.
Munus to tez brak wagi i mala dostepnosc trenerow na sali.
Reszta pozytywna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3