Kilka uwag (1) - w długie weekendy zamknięte - mało lekkich sztangielek i dużych sztang (na... Zi0m Super obłsuga (3) Nowe panie z recepcji wymiatają !Są miłe, uśmiechnięte i WOLNE! Instruktorzy... Jarosław fitness authority (1) ja kupuję ten firmy spalacz tłuszczu lipo burn jestem zadowolona, najtaniej... Malina
jon - opinia (1) ogólnie siłownia jest ok, ale jest sporo minusów: - brakuje hantli (trzeba... jon Gienek - opinia (1) Byłem dzisiaj tam pierwszy raz z ciekawości i muszę przyznać rewelacja,... Gienek Obiektywna opinia (1) Jak to na forach każdy sobie pisze co mu myśl przyniesie albo z której strony... Bartek Witam (1) Czytam te wasze durne komentarze widać że to konkurencja piszeJa chodze nie... normalny opinie (1) niestety większość pozytywnych opinii dodawana jest z "nakazu" właściciela.... taron tom - opinia (1) Powerpit hhmm co tu napisac obsługa miła usmiechnieta, trenerzy tez... tom w nawiazanu do komentarza i opini dla instruktorow i "koksow" pana 40-latka w kryzysie wieku sredniego (1) wytknal pan tu kulture... a osadzanie z pana strony kogos o branie koksow... maly ted marudy ! (1) siłownia jest super. po to są dwie strefy aby każdy mógł wybrać tą lepszą dla... Szymek SUPER KLIMAT!!! (1) Jestem z poza Gdanska i dojezdzam na silownie 30 km a wiecie dla czego? bo... STRAZAK Świetna Siłka! (1) Powerpit jest zdecydowanie najlepszą siłownią w Trójmieście. Byłem w Tigerze,... Agent Równia pochyła. (1) Przeniosłem się na nią od kiedy wystartowała i musze stwierdzić: SYF. Pod... KS PowerBURDEL czy POWERPIT (3) Syf, brud, tłoki brak wielu hantli co jest grane wynoszą hantle do domu czy... POWERBURDEL 3city - opinia (1) siłownia, obsługa jest fajna - wiadomo wszyscy mamy czasem dobre czasem... 3city prawie dobrze (1) Niestety obsługa pozostawia wiele do życzenia lpkk proszę o opinie (2) odnośnie tamtejszych sztuk walki. jaka atmosfera, poziom treningów,... xyz'u byle pretekst do zamkniecia! (1) nie narzekam bo jakbym to robil to zmienilbym klub :) jedyna rzecza, ktora... on Lepiej byc nie moze! (1) Siłownia wyposażona mega.. nie ma zadnego syfu jak piszecie...chodza panie i... Marcin