Najlepsza siłownia w 3city (1) Duża ilość sprzętu, wszystko solidne, fajna strefa relaxu, bieżnie z... Bob Nie ma lipy !!! (1) sprzęt wypasiony, obsługa OK szatnie i prysznice OK odżywki pod ręką klimat... Robert Powerpit - lekka przesada (1) Z tym zachwalaniem to chyba lekka przesada, jestem tam krótko i mogę... Włodek 28
nie do końca prawda (1) Monitory można włączyć, byłem kilkukrotnie od 20 do 22 i wcale ciemno nie... ps SUPER SIłKA (1) Hej , hej narzekać najlepiej . Na recepcji Super dziewczyny , uśmiechnięte,... Seba Pani z recepcji nie wie co to uprzejmość i kultura... (2) Ogólnie siłownia ok, choć przyznam się że takich jest dużo w Polsce... co... Tomek supersilownia (2) obsluga rewelacja szczegolnie recepcja sprzet petarda.urodzilem sie w koloni... franz masakra coraz gorzej (1) silownia byla ok sprzet nowy byl juz nie jest jak cos sie zepsuje wieki... bob Coraz słabiej.... (1) Ogólnie ok. Czepie sie jednak strefy sztuk walki. Coraz mniej tam sprzetu.... Samaeli WENTYLACJA I KLIMATYZACJA (2) W tym klubie wentylacja i klimatyzacja jest tylko na pokaz. Zimą i wiosną... zieluts Chyba zaczynają się oszczędności...... (3) Bardzo fajna siłownia, fajny klimat i miła obsługa. Do zeszłego tygodnia bez... Stały klient recepcja do bani (4) Wchodzisz do recepcji, siedzą dwie paniusie gadają sobie jakby Cie nie... Pitbull Wszystko ok ale... (2) Do dużych plusów zaliczam sprzęt i cenę. Chyba są poza konkurencją w trm.... Bob recepcja bardzo miła (1) Witam, zdziwilem sie bo recepcja zawsze wydawala mi sie mila, nie spotkalem... klient caloksztalt (1) Sztangi to jakies nieporozumienie jak mozna do takiego sprzetu inwestowac w... koksu szatnia (2) szatnia w korytarzu w POWERPIT tragedia. Tam nie ma miejsca na przebranie... Kamil Super silownia ale.... (1) Musze przyznac,ze brakowalo w Gdansku silowniu takiej jak powerpit. Jezeli... Outlaw100 rewalacja (2) Teraz w Gdańsku siłownia powerpit i impuls a potem długo długo nic reszta... sub Prawdopodobnie najlepsza siłownia w Trójmieście (1) Miałem dość zimnej wody (i powietrza) oraz ściemy w pobliskim F., więc... Yar Najlepszy klub HARD w Trójmieście IMHO (1) Najlepszy klub HARD w Trójmieście IMHO BL