rękawiczki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń

poszukuję rękawiczek i ew. innych dodatków. W salonie widziałam rękawiczki za 90 zł, co uważam jest ceną moco przesadzoną. Czy ktoś zna miejsce, gdzie można dokonać tańszych zakupów ? Czy któraś z Was kupowała rękawiczki z firmy ogłaszającej się na forum chyba Lanetti
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rękawiczki

WITAJ, ja kupowalam od pana, ktory oglasza sie na forum (lanetti) i jestem zadowolona. rekawiczki, ktore wybralam w salonie kosztowaly 70 zl a u pana Grzegorza kupilam za 25 :)) pozdr.

Pan Grzegorz ma bardzo dużo ładnych rękawiczek i są o wiele tańsze od tych w salonach, a są identyczne!!
Ja niestety mam małe łapki i Pan Grzegorz miał dla mnie takie ładne z palcami ale okazały się za duże na mnie.Ale mogę poręczyć że jest to uczciwy człowiek a przy tym bardzo sympatyczny :)
Polecam!!

Ktoś tu sie ogłaszał na forum z takimi dodatkami.Zerkni na wcześniejsze posty.

Ja też kupowałam z tego samego źródła za 25 zł, ale się okropnie marszczyły. Zwęziłam w salonie z 5 zł i za 30 zł miałam świetne rękawiczki jak na miarę. Polecam

jak jest sie przedstawicielem handlowym to nic dziwnego ze ma takie niskie ceny

.....................................................

Tez jestem zadowolona. Rekaiwczki co widziałam w salonach w Gdyni a dokładnie wybór jakie mają umywa się do oferty u Pana Grzegorza nie mówiąc już o cenie .