relacja 10.09

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Trochę czasu już minęlo, emocje prawie opadły, podróż poślubna się skończyła... czas więc na relacje... Jeżeli macie chwilkę i ochotę poczytajcie....
Czwratek i piatek przed slubem, był tak wyczerpujący, że nie mogłam już się doczekać tego sobotniego poranka, kiedy to pojde sobie do fryzjera, potem makijaż, przebiorę sie w odebraną dzień wcześniej suknię i złożę przysięgę miłości mojemu M.
Zaplanowałam sobie, że pośpię do 8. Niestety, około 6:30 zaczęły się prace remontowe w moim bloku - ocieplanie:) Wstałam więc nieco wcześniej i z baaaardzo zapuchniętymi oczetami pojechałam do fryzjera.
Fryzurka wyszła super, bardzo naturalnie, czyli tak jak chciałam. Potem do domku, gdzie oddałam się naszej sławnej już Wizie. Makijaż wyszedł super, zapuchnięte oczy zostały pięknie zretuszowane, więc od razu poczułam się lepiej - Wiza, wielkie dzięki raz jeszcze:):):)

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: relacja 10.09

image

Plener
image
image
image
image
image

Po makijażu do domku do rodziców, przebrać się i otrzeć łzy wruszenia mamy. U rodziców powstało trochę problemów z noclegiem dla mojej 30-osobowej rodzinki, więc około 14:30 (czyli półtorej godziny przed ślubem) nadjechał pod dom autobus z 30 osobami, które musiały się umyć, przebrać i umalować. jakoś się jednak w tym odnalazłam, szybciutko ubrałam, przyjechała moja siostra z welonem, a potem to nasze spotkanie... Pierwsze spojrzenie na mojego M., cudowne uczucie, wielkie wzruszenie, łzy w oczach.
Potem Błgosławieństwo i szybciutko do Kościoła. Bez stresu, z wielkimi uśmiechami, wkroczyliśmy dumnie przed Ołtarz, by złożyć sobie śluby małżeńskie. Było cudownie...
A potem juz tylko zabawa, zabawa, zabawa do białego rana.
Mogłabym pisać i pisać, ale pewnie i tak już Was zanudziłam.
Wkleję więc jeszcze pare zdjęc, co by udowodnić, jak bardzo tego dnia byliśmy szczesliwi, i oczywiście jesteśmy do dzisiaj...

image

przed Kościołem w Bojanie

Chciałabym jeszcze tylko podziękować najcierpliwszemu i najbardziej oddanemu fotografowi na świecie, Arturowi Łastowskiemu, za cudowne zdjęcia, za atmosferę, profesjonalizm i ciepłe słowa.
Podziękowania również dla naszej orkiestry Tequila, za humor, elastyczność, cudne granie do białego rana, cierpliwość a przede wszystkim za show w Kościele i oczywiście za saksofon, którego brzmienie już zawsze będzie przypominać mi ten najpiękniejszy w życiu dzień.

Lidziu mam pytanko czy mogłabym prosić o namiary na fotografa i jeszcze 1 pytanko za 100 punktów zadowolona byłaś zespołu ????? (my poszkujemy własnie jakiegoś fajnego)

Re: fotograf

bardzo proszę o namiary na tego extra fotografa

Wszystkiego naj................. pięknie wyglądaliście, dużo szczęścia i radosci
piękną suknia, mogłabyś podać namiary na salon gdzie ją kupiłaś lub z jakiej kolekcji jest suknia
jeszcze raz samych szczęsliwych dni - życzę Wam

dzięki za życzenia:) a suknia to LaSposa, model Paradiso, lekka jak piórko, cudownie sie w niej czułam, kupiłam ją w Warszawie w Madonnie na Wiczej, ale z tego co sie pozniej dowiedziałam, salon jest tez w Olsztynie i chyba Bydgoszczy (pewnie bedzie taniej niz w W-wie)
Pozdrawiam

super zdjęcia i prześliczna z Ciebie panna młoda;)
a tak w ogóle to masz znajomą buźkę;)-hmhm

Hmhm, może po prostu kogoś Ci przypominam, często ludzie mi mówią, że gdzieś mnie już widzieli. A może naprawde kiedyś się spotkałyśmy.? Widziałam Twoje zdjęcia, też prześliczne

Moje gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Jestescie piekna para! Czy moge zapytac gdzie twoj maz kupil garnitur?

garnitur kupiony w Vistuli ,ale podejrzewam ,że już takiego nie znajdziesz bo to wiosenna kolekcja.Ale może...

wyglądaliście prześlicznie...jeszcze raz wszyskiego naj naj naj samych szczęśliwych dni w Waszej nowo założonej rodzince...

Dziekuje za maila gdzi polecasz mi swojego fotografa.

Cudna sukienka i cudne zdjęcia!!!! Zwłaszcza na tym drugim (makijaż) wyszłaś po prostu bajkowo:) Pozdrawiam

Najserdeczniejsze życzenia... śliczna z was para- dużo miłości, radości i słońca na każdy dzionek wspólnego życia !!

Dołączam się do życzeń ;) wszystkiego naj,naj,naj ;) a zdjęcia ładne.. naprawdę.. to drugie wprost urzekające.. gratulacje raz jeszcze.. ;)

Hej Lidzia!
Wszytskiego najlepszego, dużo szczęscia i żeby wszystko szło po waszej myśli! Bądzcie zawsze tacy szczęsliwi!
Łezka sie w oku kręci czytając takie relacje! I nie mogę sie doczekać swojego! A to jeszcze tyle czasu... aaahhh
Wiesz, cieszę bo u nas też będzie grać Tequila! (pozdrawiam ;) a nasz fotograf to również Artur! (również pozdrawiam ;)
Napisałam do ciebie również maila...
Pap ;o)

pieknie wygladaliscie:)
zycze Wzystkiego Njlepszego na Nwej Dodze Zycia:)
I bardzo prosze o osoby poinformowane o przeslanie mi namiarow na maila do Wizy:) bardzo bardzo rposze:)

:)

Gratulacje Lidziu, wyglądałaś prześlicznie. Życzę Wam dużo miłości i abyście w 20-stą rocznicę ślubu czuli się tak szczęśliwi na jakich wyglądacie teraz. Mnie się udało. W tym roku obchodzimy taką rocznicę i choć doświadczyliśmy wielu różnych zdarzeń czuję się osobą bardzo szczęśliwą, a mój mąż jest mi 100 razy bliższy niż 20 lat temu. Przepraszam cię bardzo bo wszyscy o to pytają, ale bardzo proszę o namiary na panią, która cię malowała, fotografa i oczywiście fryzjera. Z góry serdecznie dziękuję i jeszcze raz życzę szczęścia.

witam:) zdjecia śliczne, relacja...hmm..chciałoby sie poczytac więcej:) mam wielką prośbę, poprosze o namiary na panią, która robiła Ci makijaż.. jest sliczny, chociaż to może zasługa samej natury:)Pozdrawiam, i wszystkiego najlepszego życze:)

Wyglądaliście super aż miło popatrzeć:)))
Lidziu czy mogłabym Cię prosić o namiary na twojego fotografa, który zrobił przepiękne zdjęcia:)
Pozdrawiam A.

Wszystkiego najlepszego!!! Wygladaliscie pieknie, sliczne zdjecia.

Ja również uważam, że wyglądaliście cudnie, zwłaszcza Ty Lidziu!!!! Również życzę samych wspaniałych chwil w Waszym wspólnym życiu, a jak zdarzą się kłopoty, to aby były malutkie jak biedroneczki!!!!!
Poproszę o namiary ba fotografa, zdjęcia są wprost bajeczne :))))
Pozdrawiam!
Rosalyn

Rosalyn, bardzo dziekuje za mile słowa:) Podaj maila a na pewno wyślę Ci namiary na Artura. Pozdrawiam

Lidzia, ja już rozesłałam!
pap ;o)

Dzieki za pomoc;)

Dziewczynki jesteście kochane!!! Dziękuję!

No co ty... Nie ma sprawy! ;o)
Pap ;o)
Miłego dzionka
Piękna pogoda a ja zza szyby w pracy podziwiam :(
A gdzie byliście w podróży? (jeśli można???)

Byliśmy w Turcji, ale tylko na tydzień:(:( Troszkę krótko, a poza tym pierwsze 4 dni przespałam - odsypiałam po tej gonitwie przygotowań. Tak czy siak było super, nabrałam nowej dobrej energii na powrót do pracy. A Wy co planujecie?

A my... planujemy... no więc: ślub i wesele w sierpniu, więc troche czasu jest ;o), no a poza tym oczywiście mieszkanko, co spędza sen z oczu... liczymy na rodziców i mamy zamiar coś kupić jeszcze przed weselem, więc kupe kasy na to trzeba!!! Na wyposażenie mam już kubki (hahaha)
A co do podróży to mam nadzieje, z emimo wszytsko pojedziemy, sumiennie odkładam pieniążki! I również myślałam o Turcji... Pożyjemy zobaczymy! A z jakiego biura byliście, bo tyle sie słyszy o biurach, że oszukują i wogóle...
;o)))

bardzo podobaja mi sie zdjecia. mozesz podac namiary na maila?(chodzi mi oczywiscie o fotografa). szczegolnie te pierwsze dwa są extra!!!

zaraz ślę ;o)

asik widzę że jesteście w podobnej sytuacji jak i my...masz rację ze sprawa własnego kątka jest ważna i spędza sen z powiek...sami wiemy to z własnego doświadczenia i nei wiemy nadal co dalej..a my nie chcemy mieszkać razem u mnie w mieszkaniu..
pozdrowionka...napisz mi co i jak wymyśleliście z mieszkankiem moze podrzucicie nam jakis pomysł...moi rodzice zaoferowali pomoc a z reszta gdyby nie oni to wogle byłoby nam bardzo ciężko...

my też wiele zawdzięczamy rodzicom, w sumie wszystko! bo kasa od nich! kochany tatuś! i mamusia też! ;o)
Przeraża mnie myśl o kredycie na 30 lat, ale wiem, że nie wiele osób ma ten komfort co my i trzymam za nich kciuki, żeby im sie szczęśliwie ułożyło w tym naszym posr...... kraju!
Na razie załatwialiśmy wesele ale teraz trzeba się zacząć powoli rozglądać za czymś, bo troche czasu na to potrzeba... może znajdziemy coś okazyjnie...

a powiedz mi gdzie byście chcieli mieszkać?? no własnie rodzice to skarb tylko czasem myślę ze mój tatuś urządza ponowinie swój ślub a nie już córki i ciezko czasem przez to mi sie z nim rozmawia bo on nie które sprawy widzi inaczej..ale mam taka nadzieję że to sie troszkę zmieni...

my co do ślubu i weslea naszczęście mamy wolna rękę i załatwiamy sami! W sumie jak załątwialiśmy wszystko to moich rodziców chwilowo nie było więc...
A wiadomo jak to tatusiowie.. córeczka im odejdzie... mój nadal w to nie może uwierzyć, że to tak zleciało, ale się bardzo cieszy! a ja jeszcze bardziej!!!!
A mieszkanko najlepiej na Zaspie bo stamtąd jesteśmy, no i jest to super punkt, wszędzie blisko... Ewentualnie Przymorze, Wrzeszcz lub Oliwa...
No na nowe nas nie stać ;( A moze w totka wygramy!!!! ;o)))

Z moichobserwacji wynika, że nowe mieszkania- na nowych osiedlach, np. Kowale, Ujeścisko, nowe osiedla na Chełmie, nowa Orunia itp. (oczywiście nie mówię o super apartamentach:))) sa o wiele, wiele tańsze niż "stare" mieszkania na zagospodarowanych juz dzielnicach. Kwestia lokalizacji niestety:( Ale za kilkadziesiąt tysięcy (czasem i wiecej) róznicy....Tak więc jesli będzie mnie stać na mieskzanie to właśnie raczej na nowe:) No chyba, że macie na myśłi jakąś zamianę na przykład...

powiem Wam ze my kupilismy nowe mieszkanie w spoldzielni na chelmie 3 pok65,5 m2 z garazem 25m2 i dalismy za to 170tys.wiec nie wiem czy oplaca sie kupowac statre do remontu za ta sama kase+koszta remontu.

Pierwsze moje spostrzeżenie jest takie, iż widać, że naprawdę się kochacie!Wszystkiego najlepszego!Pozdrawiam!:)

Zdjecia przesliczne, proszę o namiary na fotografa.

Piękna para i piękna fotografia Lidziu - życzę Wam wielu tak pięknych i wyjątkowych dni jak tamten niezapomniany, dzięn ślubu!!

Bardzo proszę o namiary do fotografa- mam nadzieję, że jest z Gdyni
pozdrawiam

ale gapa jestem, tak podobały mi się zdjęcia, że spytałam o fotografa a miało być FRYZJERA hahaha :)

więc proszę o kontakat do niego

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Jesteście prześliczną parą. Zdjęcia supeeer. Czy bym mogła prosić o namiary na fotografa.

a ja poprosze o namiary na fryzjera :) dzięki fryzura piekna :) no właściwie to wszystko piękne TY Maż no po prostu miodzio :)

Trochę czasu minęło, ale życzenia chyba nigdy się nie przedawniają, więc....WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!!!
Tak jak napisałaś fryzura wyglądała bardzo naturalnie. Jeśli możesz to podeślij mi proszę namiary na fryzjera.
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Piękne ale ... jednak móc widzieć i przeżyć to life ... nie do opisania, jeśli tego nie dotkniesz, mam rację? Lidka? Hmm..!

Wszystkiego naj na nowej drodze zycia. Wyglądaliście super. pozdrawiam

oczywiscie ode mnie rowniez wszystkiego najlepszego. mam jedna probe :czy moglabys wkleic jakies zdjecia na ktorych lepiej widac fryzurke? i oczywiscie podac namiar na fryzjera.z gory dzieki:)

Probuje wiec załączyć zdjecie z fryzjera. Nie mam dokładniejszego:(

image

a... i jeszcze jedno z pleneru, moje jedno z ulubionych

http://www.lastowski.com/tester/crw_9196.jpg

No nie, nie umiem:( zapomnialam. Sprobuje pozniej

image

Lidzia, jeszcze raz wszystkiego dobrego na wspólnej drodze życia :)) Niech Wam słoneczko zawsze świeci.

Piękna z Ciebie kobitka, cudnie wyglądałas i macie przepiekne zdjęcia, bardzo mi się podobają, gratuluję wyboru,

Pozdrawiam

Czerwcowa

no i ja chciałabym sie dołączyć do życzeń, aby te promyczki w waszych oczach świeciły już zawsze, wiele miłosci wam życzę. Opinia moja jest taka sama jak moich poprzedniczek - wyglądaliście rewelacyjnie!!!
Poproszę o namiary do Wizy.

Wszystkiego naj. Lidzia, przeslij mi prosze namiary na Waszego fotografa.

czy moglabyś przeslać mi namiary na zespół?

czy moge rowniez prosic o namiar na fotografa