relacja.........

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hejka dziewczynki ;)) tu mężatka Nacheba ;) już jestem po.........tylko że mnie mąż wczoraj opuścił ;(( wszystko było super, tylko że pogoda nam nie dopisała.....no ale mówi się trudno..........
w dniu ślubu pozbyłam się wszystkich z domu, został tylko mój Tomek i brat.......rano poszliśmy sobie w deszczyku na spacerek, zero stresu, jak wróciliśmy to wiadomo, kąpiel, makijaż, fryzura.......panie się spisały rewelacyjnie.......odebraliśmy kwiatki, przyjechali świadkowie, ubrałam się w kieckę i pojechałam sobie "wyjść za mąż" ;))
i dalej zero stresu.......na ślubie też zero stresu, musiałam tatę troszke uspokoić, bo prowadził mnie do ołtarza i mu ręka z nerwów latala jak szalona ;)) mój Tomaszek przy ślubowaniu troszkę poprzekręcał przysięgę i chcial mi usilnie założyć na palec swoją obrączkę i ja się uchichrałam na śmierć z tego ;) potem nie mogłam założyć jemu obrączki i w końcu zrezygnowałam i znowu się nieźle uśmiałam, wogóle miałam niezły ubaw na własnym ślubie, ale to chyba dobrze, bo przynajmniej na zdjęciach jestem wesoła i uśmiechnięta ;)) a wesele......no wszystko dobrze, tylko że na początku ujawnił się mały stresik i strzelałam błyskawicami, ale potem już wszystko było dobrze...........
noooooo......a po weselu pojechaliśmy w cudowne miejsce, żeby troszkę odpocząć. To miejsce było dla nas niespodzianką, ponieważ to był prezent od świadków i do samego końca nie wiedzieliśmy gdzie nas wywożą i to było na prawdę fajne.....polecam wszystkim taką niespodziankę ........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: relacja.........

No to zdradz dokad Was swiadkowie wywiezli!! Faktycznie, niespodzianka super- romantyczna.

image

a to właśnie ja z moim mężem ;)))

Naczeba, ten czas tak szybko leci..... :( ślicznie razem wyglądaliście, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i jeszcze jedno foto.......

image

Gratulacje!!!!!!!!!!!! ślicznie wyglądaliście!! a Ty taka uśmiechnięta :) Wszystkiego naj, naj, naj na nowej drodze życia!!!!!!!!!!

super:)
gratuluję raz jeszcze.....bardzo ładna z Was para:)
no i oczywiście wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia;)

Nacheba, gratulacje! Cudownie wygladaliscie! Tacy radosni i szczesliwi!

nacheba gratulacje,ale z WAS piekna para. hm.tez by sie chcialo byc takim szczesliwym jak WY.ps pieknie wygladalas i przesliczny bukiet..przy okazji...gdzie go robilas??WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NOWEJ WSPOLNEJ DRODZE ZYCIA!!!!!!!!!!! :)

Nacheba!!!Jestes śliczna!!!! O mężu nie wspomnę, hihi ;))) Wszystkiego co najlepsze dla Was na nowej drodze życia!!

dziekuję wszystkim za życzonka, naprawdę jestem bardzo szczęśliwa, że mam takiego wspaniałego męża.........wczoraj wieczorkiem wyjechał, a dzisiaj zdażył już 3 razy zadzwonić, żeby powiedzieć mi, że strasznie mocno mnie kocha ;))) no i ja życzę wszystkim przyszłym pannom młodym, żeby w dniu ślubu były tak samo radosne i szczęśliwe jak ja ;)))
a bukiecik robiłam w kwiaciarni u mnie na osiedlu.....w Gdyni, na Obłużu, zaraz obok salonu kosmetycznego Gracia ;)) i wcale nie był aż taki drogi, jak się spodziewałam, bo kosztował około 100 zł, dokładnie nie wiem, bo mąż płacił........... ;))

jejku, ale ślicznie razem wyglądacie :) GRATULUJĘ :) aż mi się łezka w oku zakręciła jak czytałam!!! Jeszcze raz wszystkiego NAJ!!!

Nachebo, ale Ci zazdroszczę, że jesteś już po ! Wyglądacie cudownie razem i Ty taka uśmiechnięta ! Bardzo ładną miałaś wiązankę :o) Życzę duuuużo szczęścia na nowej drodze, miłosci i radości :o)

nacheba, ale sliczniutka z Ciebie laleczka, a maż nono, fajny facio...

zyczymy Wam (ja+mój luby) duzo szczęścia i radosci przez całe wasze wspólne zycie... :o))))

Przesliczna z Was para, dawno takiej nie widzialam:)))
Ogormu milosci zycze i wszystkiego, co najwspanialsze:D

Przyjmijcie również życzenia ode mnie nowej formuowiczki, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, zdjęcia są cudne, ślicznie wyglądałaś.
A wszystkim dziewczynom i sobie również życzę żebyśmy mogły niedługo pochwalić się swoimi zdjęciami z tego Uroczystego dnia ;-)

Nacheba :):) Sliczne fotki , bardzo ładnie wyglądałaś:):)Zycze ci by maż szybko do ciebie wrócił:)

Nacheba,
pieknie wygladacie na tych zdjeciach :)
Zyczymy Wam milosci kazdego dnia w Waszych serduszkach!
Joa i Mich (zaocznie, bo tez mnie opuscil tydzien po slubie)
Pozdrawiam

Nacheba - po prostu przeslicznie wygladacie :)))) Zycze Wam zebyscie zawsze byli tak szczesliwi jak w dniu slubu - jestem zreszta pewna ze tak wlasnie bedzie :)))

Piekna z Was Para!!! Gratulacje!!!

chcialam przy kazji podziekować wszystkim forumowiczkom za wszystkie porady i informacje, dzięki którym mogłam tak ładnie zorganizować swój ślub i wesele, bez Was dużo bardziej musiałabym się namęczyć........
dziekuję i życze wszystkim, którzy mają to dopiero przed sobą duzo poczucia humoru ;))) i zero stresu.......... ;))

jeszcze tylko jedno dodam, tak dla przestrogi.......jeśli "lubicie" się garbić, to w tym dniu musicie bardzo na to uważać, bo ja zupełnie zapomniałam o prostych plecach i teraz na każdym foto jestem przygarbiona, a to brzydko wygląda ;(

Nacheba! Wszystkiego naj, naj, naj !!! Pieknie wygladacie razem! Nie wiem czy moje fotki weselne beda na tyle atrakcyjne by pokazac je swiatu , ha, ha ha ....Trzymajcie sie ciepło! Pozdrawiam !!!

wlasnie wszystkiego najlepszego i gratulacje:)
a gdzie mieliscie wesele i jak bylo???

p.s. o rany a ja juz za tydzien....

Zycze Wam wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!

Nacheba ślicznie wyglądałaś! Kto Cię malował??????

Czerwcowa, to Ty to mnie pisałaś maila ??
hehe, dopiero się zorientowałam jak odpisałam na tego maila ;))
no to jak będziesz chciała tą ozdóbkę na szyję to daj znać.......

pozdrówki......

Nacheba napisałam Ci maila, na 99 % się zdecyduję. Będziesz moze na spotkaniu forumowym?????

Czerwcowa, juz Ci odpisałam, ale na spotkaniu mnie nie będzie,
wogle teraz mam taki czas, że do południa nie wychodze z domu bo mam sesję, a popołudniu w pracy ;(( więc jedynie poczta wchodzi w grę ;))