relacja z 20.08

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Chyba już doszłam powoli żeby cosik napisać.
U nas wszystko zaczęło się już w czwartek,bo stroiliśmy sami salę i wyszło super.W piątek od godzinki 17 zaczęła się imprezka, bo u mojego męża jest taki zwyczaj że dzień przed ślubem przed domem panny młodej bije się szkło na szczęście.Nie spodziewałam się że przyjwdzie tyle ludzi,pełno znajomych,sąsiadów i kolegów z pracy.Fajnie że tyle ludzi o nas myśłało,ale trochę było tego sprzątania.Zamiataliśmy razem z moim mężem do 24.30 i byliśmy padnięci a między jednym a drugim zamiataniem trzebabyło gościom wódkę polewać.Mimo tego naszego zmęczenia było bardzo sympatycznie i jeszcze długo będziemy to wspominać:) W sobotę wstaliśmy już o 5 rano żeby dokładniej posprzątać szkło bo w nocy już za wiele nie było widać.POtem pyszne śniadanko,a na 7.30 juz szłam do fryzjera, gdzie spędziłam czas przaiw do 11, a mój mąż w międzyczasie przyjmował w domku gości przyjezdnych i odebrał kwiatki.Po fryzjerze szybka kawka i wtedy prrzyjechała nasza kosmetyczka na makijaż,bo przed ślubem jechaliśmy na zdjęcia.Wieć za nim mnie pomalowała i troszeczkę mojego M (coby się nie świecił na zdjęciach) to już była 12.30 i trzebabyło zacząć się ubierać bo na 13.30 fotograf.Ale moja światkowa tak sprawnie mi pomagała się ubrać że bez problrmu zdąrzyliśmy.U fotografa było super,pani na początek złożyła nam piękne życzenia,wzniosła z nami toast szampanem i było bardzo miło.Zdjęcia minęły bardzo szybko a byliśmy tam 1,5 godzinki.Potem szybko do domku na błogosławieństwo i do kościółka.Przyjechaliśmy jeszcze 10 minutek wcześniej niż nam ksiądz kazał bo chcieliśmy się ze wszystkimi przywitać(90% to u nas goście przyjezdni) i sobie przedstawić co się bardzo gościom spodobało.CHwilkę później formalności u księdza i juz się zaczęło.O dziwo byliśmy bardzo na luzie(to chyba ten szampan u fotografa),tylko mój mąż trochę zbladła przed samą przysięgą.Ksiądz miał piękne kazanie o miłości, organista cudnie grał i śpiewał, a do tego taka piękna pogoda,lepiej sobie tego wymarzyć nie mogliśmy.W kościele strasznie szybko nam czas leciał,a potem życzenia trwały i trwały,a po nich pojechaliśmy na wesele i bawiliśmy się do białego rana, a następnego dnia powtórka z rozrywki na poprawinach, na których goście bawili się jeszcze lepiej niż na weselu:))

Pozdrawiam wszystkich którzy mają to przed sobą,nie denerwujcie się niczym wszystko wyjdzie tak jak sobie zaplanujecie.Tego dnia byliśmy bardzo szczęśliwi (z resztą jak zawsze).Buziaki i życzonka dla tych co ślubują jutro i dziś:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: relacja z 20.08

Ojjjjj... aż się łezka w oku kręci! Cudownie!
Wszystkiego najwspanialszego, badźcie zawsze tacy szczęsliwi i kochajcie sie!
Teraz podróż pośłubna! Laj laj laj
Ściski ;o)))

Podróż musi poczekać bo teraz nie mamy urlopu ale napewno będzie.Chociaż bardzo byśy chcieli żeby niedługo przyleciał do nas bocian,ale jak na razie odleciały do Afryki,ale mamy nadzieję że jakiś zostanie u nas:))

oj na pewno! Ale superancko! Życzę upojnych nocy!!! Laj laj laj
Powodzenia ;o)

Cieszę sie razem z Wami:)) mam nadzieję, że innym Forumowiczkom ślub przebiegnie równie pięknie ;)) i bez kompliakcji, ps sbie też tego życze ...

Życzymy każdemu takiego ślubu jak my mieliśmy, w 1000% wszystko nam się udało tak jak sobie zaplanowaliśmy:)Jesteśmy bardzo szczęśliwi:)

sto lat sto lat jeszcze raz!!!

wszystkiego najlepszego kochana!!!!!!

Gratuluję świeżo upieczonym małżonkom :)

grayulacje alex!! wklej albo podeslij mi jakies zdjatka, co? :-)
I w koncu Wam sie udalo w kosciele? Ktory ksiadz odprawial msze?
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!

Hej Elajza,wszystko wyszło cacy,ślubu udzielał nam proboszcz,ale było oki.Na zdjęcia cyfrowe jeszcze czekamy,jak tylko będą to podeślę na maila.Pozdrowionka,papa

Podnoszę do góry bo w wątku poniżej wkleiłam fotki:)) Na początek kilka!