Polecam (1) Miałem do zrobienia łazienkę w nowym mieszkaniu. Znalazłem Rem-Instal na... Michał Oczywiście polecam (1) Chciałabym wyrazić opinię na temat współpracy z firmą Rem-Instal. Jeżeli... Alicja remont kuchni (1) Nawiązałam kontakt z firmą Pana Karola, bo potrzebowałam dość szybko wykonać... Elżbieta K.
Profesjonalizm, wysoka kultura, POLECAM!!! (1) Gorąco polecamy firmę Rem-Instal Panowie bardzo mili, otwarci na pomysły... Ania i Radek Kompleksowo i solidnie (1) Firma Rem-Instal przeprowadziła mi kompleksowy remont mieszkania. Ogarnęli... Marek - Żabianka Prawdziwi fachowcy!!! (1) Rem-instal robi praktycznie wszystko. Mieliśmy w mieszkaniu kilka rzeczy do... Maria i Jerzy Oby więcej takich profesjonalistów na rynku (1) Firma pana Karola Węgrzynowskiego to ekipa zawodowców, ale ceny są bardzo... Grzegorz68 POLECAM!! (1) szukałam na cito kafelkarza....nie jest to zbyt łatwe... a to że nie ma... justyna p. przymorze Profesjonalnie wykonany remont. (1) Firma działa bardzo sprawnie i rzetelnie. Zawsze punktualni, na budowie pełen... Bell Visage Solidna firma, świetny kontakt na każdym etapie prac. (1) Polecam tę firmę każdemu, kto ceni sobie solidne wykonawstwo i rzetelne... z.juszczak