repertuar

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny mam pytanko czy na wesele repertuar ustalacie (młodzi) czy tak jak leci będą grac wszytsko co popadnie?ja mam alergie na disco polo i chcialabym wykreslic z repertuaru...ale prosiłabym o liste iutworów(jesli macie oczywiście)które poleca na waszym weselu,bedzie mi łatwiej ustalać swoj repertuar
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: repertuar

Droga Monia, to jest kwestia do dogadania z zespołem, czy DJem. Jezeli nie chcesz jakiegoś gatunku na weselu - Twój wybór. Pamiętaj jednak, że na weselu bawią się nie tylko Młodzi, ale i cała rodzina, a tak do konca nie znasz muzycznych gustów wszystkich gości. Uwierz mi, że sprawdzony w boju zespół , czy DJ dokładnie "wyczuje", jaki rodzaj muzyki jest odpiwiedni do danej chwili, i nie będzie popadał ze skrajności w skrajność. Oczywiście, listę utworów, które chcecei usłyszeć Wy (jako Para Młoda), możeci podać, i powinno to być uwzględnione !!! Nie bawcie się jednak w ustalanie całej długiej listy piosenek. Zdajcie się na prowadzącego wesele, na peno będziecie zadowoleni.

my bedziemy miec profesjonalnych muzykow, ale i tak stworzylismy liste utworow, a na przerwy pomiedzy setami zespolu moj narzeczony stworzy plytki (ponumerowane, bedziemy szli stylami i kolejnymi dekadami), a zespol bedzie gral swingowo i troche standardy...troche bluesa i troche jazzu...:))))

Ciekawe rozwiązanie. Uważam, że wszystko odpowiednio wcześni można dogadać. Życzę miłej zabawy na weselu.