restauracja "U Józefa"

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ostatnio natknelam sie na taka restauracje,miesci sie ona w hotelu Lucky na ul.Haffnera w sopocie,hotel ma 2 *.Organizuja oni wesela,ale w przypadku miesiecy letnich robia je w sali -rzy skwerze kosciuszki w Gdyni,tam nawet do 120 osob.aja przystepne bardzo ceny-80 zl za osobe i nie pzewiduja powyzek za rok.Wczoraj tam bylam na obiedzie z tym razem smutnej okazji bo pogrzebu i bardzo mi wszystjo smakowalo.najadlam sie musze przyznac,jadlam rosol z makaronem ich roboty makaronem;-)mniam,dewolaja z krokietami ziemniaczanymi,frytkami,sorowka z kapusty pekinskiej,pomidora i ogorka,marchewka z groszkiem,a talerz byl ozdobiony przyprawami posypanymi wokol,salata,pomidorami... Na podwieczorek mniej wiecej po 2-3 kawalki ciasta na glowe,kawa,herbata,soki,woda...Ladnei tam calkiem,ciekawa jestem jak wyglada w Gdyni,mzoe ktos mial okazje sie bawic w "Kotwicy"??
zastanawiam sie odtad powaznie nad weselem tam bo w koncu zaoszczedziloby sie mase aksy w porownaniu z holiday inn,80 zl to nie 140,a jakby tam rowniz bylo fajnie to czeu nie skorzystac.Bede sie jeszcze znimi kontaktowac ale jesli ktos cos wie o tym lokalu prosze o napisanie mi zegos o nim.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: restauracja "U Józefa"

10.09 będę miała w KOTWICY wesele na ok. 100 osób, a potem w tej hotelowej restauracji - poprawionowy obiad dla 50 osób. Póki co jestem bardzo zadowolona z przygotowań. Jeśli masz szczegółowe pytania - pisz na prv, postaram się odpowiedzieć :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0