restauracje

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
witam, czy mozecie mi polecic jakies ladne nie az tak drogie jak Dwor oliwski - restauracje- najlepiej w Sopocie??:))chcemy tam zrobic obiad dla 30 osob:))prosze o sugestie:)))i jak wiecie tez jaka jest cenba za osobe:)dz z gory!!:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: restauracje

restauracja w hotelu Rezydent,bardzo dobre jedzenie i odpowiedni wystroj na taka uroczystosc.

dom muzyka w Gdańsku, ponoć fajne miejsce (ale osobiście nie byłam )

http://www.sopot.pl/intgmservlets/WWW.PortalTur2?EL_ID=1211

tu masz zbiór prawie wszystkich restauracji w Sopocie - mam nadzieję że znajdziesz coś interesującego :)

moga byc tez inne restauracje- tj gdynia, gdansk :))co polecacie - mowie na 30 osob :))

Paola: ,,pod łososiem", ,,gdańska", ,,Prima Vera"

My mamy obiad (do godz.23.oo) w restauracji w Heveliusu (centrum Gdańska). W takiej osobnej wydzielonej częsci sali. U nas będzie ok.40 osób (więc na 30 jak najbardziej pasuje). Płacimy 135zł za osobę i w cenie jest szmpan na początek (tzn.oczywiscie wino musujące), przystawka, zupa, danie główne (składające sie tak naprawde z 3 róznych dań podanych ładnie skomponowanych i podanych na jednym talerzu- bo nie ma półmisków,tylko każdy dostaje swoje porcje), potem deser lodowy, tort i kilka rodzajów ciast (z ich cukierni,wiec sądzę ze będą dobre, mają świetną opinię od wielu lat), co tam jeszcze, jakies sałatki owocowe ,aha, jeszcze bez ograniczeń kawa,herbata,woda min. i po 200ml wina. Jak chcesz moge ci przesłac dokładne menu na maila.

poprosze:)))) karo7.fm@poczta.fm a czy mozna tansze menu???

Estragon ul. Chlebnicka w Gdansku - rewelacyjne miejsce - my tam robimy swoje wesele...