rewelacja

Moja przygoda w salonie Pani Eweliny zaczęła się ok.7 lat temu,kiedy pierwszy raz pojawiłam się z czerwonymi włosami,wyszłam z pięknym brązem, który został idealnie dobrany do mojej karnacji.Następnie zapragnęłam blond,tak więc w krótkim czasie dzięki Pani Ewelinie zostałam blondynką,włosy mimo diametralnej zmiany pozostały ślniące,długie i w ogóle nie zniszczone o czym świadczy, ze w salonie oprócz rzetelnej wiedzy stosowane są najwyższej jakości produkty.Od kilku lat miałam piękny jasny blond, a moje naturalne włosy są dość ciemne,a mimo to Pani Ewelina zawsze potrafiła uzyskać mój wymarzony kolor.Niedawno pojawiłam się w salonie Pani Eweliny z naturalnymi pasemkami do przedłużenia moich włosów.Odcień pasemek jakie przyniosłam, niestety w ogóle nie pasował do odcienia jaki miałam obecnie na głowie.Pani Ewelina tak idealnie połączyła kolory farby,że udało się uzyskać kolor na moich włosach który idelanie pasuje do pasemek,dzięki temu mam pięknie przedluzone włosy które wyglądaja bardzo naturalnie i wygladaja jak moje naturalnie długie.Serdczenie polecam salon Pani Eweliny jest mistrzynią w swoim fachu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Niezmiernie mi miło ze jest Pani zadowolona :) polecam sie na przyszłość :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0