ocena na podstawie opowiadań (1) słyszałem o Pani Ewelinie super opinie we Frankfurcie nad Menem... Jerzy Hermanowicz super (1) Pani Ewelina to profesjonalistka, która kieruje się wg.mnie czymś... Matylda Pytanie (1) Dzień dobry słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego salonu i bardzo... Marika
Super (1) Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim wymagającym klientom. Lucyna Bardzo średnio (1) Byłam w salonie jakiś miesiąc temu, niby wszystko ok. Ale Pani Ewelina mnie... Anka Bardzo zadowolona (1) Very nice ,wspaniala koloryzacja Pani Ewelina zawsze dobierze idealny... Lucy Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z paznokci u Pani Moniki oraz nowej fryzurki u Pani... Monia Genialna (1) Samo polecenie to za mało. Ewelina to profesjonalna fryzjerka - artystka.... Kamila Kierzkowska Super fryzjer (1) Miło, profesjonalnie, dobry wystrój a przede wszystkim zawsze wychodzę z... Alicja rewelacja (2) Moja przygoda w salonie Pani Eweliny zaczęła się ok.7 lat temu,kiedy pierwszy... Klaudia Najlepszy salon w Trójmieście! (2) Z usług Pani Eweliny korzystam już od kilku lat i mówiąc w skrócie - nie znam... Aga Karolina - opinia (2) Salon posiada bardzo przyjemny klimat, a do tego obsługa bardzo sympatyczna.... Karolina