rewelacyjne podejście do dzieci
Muszę powiedzieć że jestem zachwycona kliniką, indywidualnym podejściem personelu do pacjentów. Bardzo długo szukałam odpowiedniego miejsca aby wyleczyć ząbki mojej 5-letniej córeczce i tak za sprawą "polecenia" przez inny gabinet trafiłyśmy do "wiewiór- K". Moja córcia, która do tej pory panicznie się bała stomatologa teraz po sama pyta kiedy idziemy do dentysty? Już od wejścia córcia czuje się wyjątkowa, Pani z recepcji z uśmiechem na ustach wita ją po imieniu cały personel uśmiechnięty wita ją po imieniu . Pani dr zawsze wita się przez podanie ręki w pierwszej kolejności córci:).Trafiłyśmy do Pani dr Sykut, bardzo miła zawsze uśmiechnięta lekarka z fantastycznym podejściem do dzieci. Zabieg odbywa się na moich kolanach (bardzo ważne bo córka boi się fotela dentystycznego), pierwsze zabiegi odbywały się z gazem rozweselającym i córka mimo poważnych ubytków nawet nie wiedziała że ząbki były borowane. Ceny porównywalne jak w innych gabinetach a zabieg bez lęku, łez i płaczu dziecka. Radość dziecka i szczery uśmiech po skończonej wizycie BEZCENNE!!!! Jeśli ktoś może pozwolić sobie na prywatne leczenie POLECAM tylko ta klinikę. Pozdrawiam