rezydencja "Bardo" SUPER

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dzisiaj zarezerwowalam sale w rezydencji bardo w koleczkowie, jest piekna, jeden problem z glowy:):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rezydencja "Bardo" SUPER

witaj meg

mam pytanko a jakie sa koszty w Baro?
wynajmujesz salę, czy płacisz od osoby?

160 zł za osobe. W to jest wliczone menu bez alkocholu i ciast (nie ma zadnego korkowego), obsluga wesela i apartament dla mlodej pary.

dzięki za informaje

My też chcieliśmy w Bardo. Miejsce jest piekne, ceny znośne. Niestety zniechęcił nas gbur właściciel i niekompetentny dyrektor. Znajomi maja firmę paraturystyczna i też nie polecają współpracy.
Pierwszą propozycję menu dostałam faksem nabazgraną ręcznie na kartce z hasłami typu "mięsko, suróweczka, ziemniaczki", wszystko ledwo czytelne, za to pieczątka z napisem dyrektor możliwie wielka i okazała. Chodziliśmy koło Bardo, które tak bardzo nam sie podobało ze 2 miesiące, ale w końcu musielismy zrezygnować, bo bałam się ryzykowac organizacje dużej imprezy z taką obsługą. Fajna jest szefowa gastronomii, ale niestety to nie ona rządzi.

Dyrektor juz nie oracuje, alsnie za takie zachowania wylecial.

nale a rozmawialiscie z wlascicielem czy z jego synem, i dlacego twoi znajomi nie polecaja tego miejsca, mozesz napisac cos wiecej.

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....