rigevidon

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Cześć mam pytanie czy są tu jakieś kobitki które zażywały lek rigevidon ?Jak samopoczucie ? Jakieś skutki uboczne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rigevidon

No są nowocześniejsze tabletki antykoncepcyjne na rynku, o mniejszych skutkach ubocznych .. ale nic nie wiemy z jakiego powodu takie a nie inne zaproponował Ci lekarz. Może miał ku temu powód.. może warto dopytać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To są nowocześniejsze tabletki antykoncepcyjne?
W Polsce na rynku były już w latach 90-tych i z tą nowoczesnością bym polemizowała.Jak dla mnie jedne z gorszych ,starych pigułek o dużej zawartości hormonów, ja się czułam po nich fatalnie i piszę to z doświadczenia osoby,która przyjmuje antykoncepcję hormonalną od ponad 20 lat.Na rynku masz dostępne teraz środki dwuskładnikowe o mniejszej zawartości hormonów od wspomnianych,do wyboru masz jeszcze tzw.pigułki mini jednoskładnikowe.Popytaj ,poczytaj albo zmień lekarza,może współpracuje akurat z tą firmą,której pigułki przepisuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czytanie ze zrozumieniem się kłania .. napisałam właśnie , że są nowocześniejsze tabletki na rynku.. ehh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, kilka lat temu i brałam tak dwa trzy lata i nie było skutków ubocznych poza małym spadkiem libido ale to mi akurat nie przeszkadzało bo i tak nie miałam na nic czasu. Mi właśnie te nowoczesne mikropigulki nie działały dobrze, po większości mam mdłości. Z tabletkami jest tak że trzeba próbować i zmieniać aż trafi się na te swoje, bo niby wszystkie mają podobny skład ale jednak jest różnica
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...