robią z klientek debili

Składam reklamacje a oni robią ze mnie glupia ze niby z mojej winy nosiłam rzęsy kupę lat i nigdy tak mi się nie zdążyło ze po paru dniach mi odpadły kruszyly się i odpadały szok wiem jak się obchodzić z rzęsami nie chodzić na saunę na basen itd ale wciskają kity więcej tam nie pujde potraktowali mnie jak śmiecia NIE POLECAM robiła mi rzęsy ASIA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: robią z klientek debili

Wątpliwy jest fakt iż została pani tak potraktowana , każda reklamacja jest traktowana poważnie i bez problemu uwzgledniana. W czasie wystawienia opini jak i "pare dni " przed jak to pani ujęła, a konkretnie od 9 go byłam na zwolnieniu , także nie realne jest abym mogła zrobić pani rzęsy w tym czasie. O żadnej reklamacji jednak nic mi nie wiadomo.
P.s. "pujde" piszemy przez ó zamknięte . Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przez Facebooka juz się do gadaliśmy teraz pani wie kim jestem więc nie mam powodu tutaj oszukiwać pod koniec lutego miałam robione dobrze panu wie po tych opiniach dopiero łaskawie mi zaproponowalyscie nowe rzęsy ok ale u p Asi wiec podziękowałam bo po co mam niszczyć sobie rzęsy ciężkimi kępkami p asia jest bardzo miłą osoba nie chce jej urazić ale musicie ja troszkę podszkolić ponieważ nie tylko mi źle zrobiła nie bede wymieniac kolezanek byłam wasza wierna klientka no ale jak na złość trafiłam zdecydowałam napisać opinie po czasie jak miałam czas i gdy pomyślałam że 400 zł wyzucilam w błoto pozdrawiam i zrobicie coś z tym bo tracić klientki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aż ciężko czytać. Od razu widać jakiego pokroju kobiety noszą sztuczne rzęsy....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

To samo chciałam napisać, czytając powyższe wypowiedzi bez ładu i składu, z błędami ortograficznymi powodującymi ból moich oczu, wyobrażałam sobie pustawe laseczki z pofarbowanymi na czarno włosami, do tego doczepione sztuczne pasma, brązowa maska na twarzy i tipsy.. Aa i sztuczne rzęsy. Bleh.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2