rocznica ślubu

witam, może ktoś mi podpowie jaką niespodziankę można zrobić mężowi na pierwszą rocznice ślubu, taką by było wielkie wow i nie zapomniałby tego do końca życia, kolacja,perfum, zdjęcie w ramce lub seksi bielizna to oklepane, to ma na co dzień, musi być to coś oryginalnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: rocznica ślubu

Trudno Ci cokolwiek doradzić , bo nic o Twoim mężu nie wiemy, jakie ma pasje ? Każdy facet ma jakąś - taka ich natura. A może ma jakieś marzenie o którym Ci mówił , i teraz jest dobra okazja żeby je spełnić. Jakiie masz na to fundusze ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój facet nie ma rzadnych pasji, nic go nie interesuje. No piłka nożna i skoki narciarskie ale to chyba się nie liczy? Siedzieć przed tv i oglądać.

Jak nie wiesz co zrobić na 1 rocznicę to co to dopiero jak będziecie obchodzić 10 rocznicę?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

U nas sprawdzone i zawsze najlepszym prezentem dla mojego Męża jest super obiad/kolacja jak przychodzi zmęczony po pracy i dostaje taką ciepłą kolację z bajerami (staram się wymyślić coś innego niż na co dzień), do tego ja jako danie główne ;) specjalnie "opakowana" :D mojemu - do szczęścia nic więcej nie potrzeba ;D ale faktem jest zależy od faceta, mój nie potrzebuje i nie chce prezentów ode mnie uważa że na rocznicę to On coś kupi dla mnie (kwiaty, czekoladki, kolczyki czy co tam zdąży ;P) a dla Niego najlepszym prezentem jest wykorzystanie przeze mnie talentu - kulinarnego, tego jak to podam, jak nakryję stół i te de ;)
A na pierwsza rocznicę - zaszalałam i założyłam tą samą seksowną bieliznę, którą kupiłam specjalnie na naszą noc poślubną, do tego te same szpilki (welon sobie darowałam:P) - i taką mnie na pierwszą rocznicę Mąż pamięta - zatem prezentów nie potrzeba by była rocznica zapamiętana ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

pasje pasjami, on interesuje sie motorami i samochodami, ale i tak nie ma za bardzo czasu by sie tym zajmowac bo duzo pracuje, wiadomo to pierwsza rocznica, wiec powinna byc wyjatkowa, 2, 3, 4ta też są równie ważne, ale ta pierwsza z racji ze to pierwszy nasz rok to jest najważniejsza, kolacje i to czesto wymyslne to ona ma co jakis, chociaz napewno by mu bylo milo jak mu bym zrobila super kolacje, ale to jest zbyt proste. To musi byc cos niecodziennego co sie bedzie pamietac

jakbym miala urlop w pracy to bym wykupila last minute i zabrala go na wycieczke gdzies do cieplych krajow(bo takie jest jego marzenie), taki spontan z dnia na dzien by sie dowiedzial, ale niestety juz urlop wykorzystany prawie w calosci, wiec w tym roku napewno odpada :/

no to może nie last minute ale zaplanuj coś z wyprzedzeniem. Skoro lubi motoryzacje to może zaplanuj wyjazd na f1 na Węgrzech.

Kilka razy już robiliśmy sobie takie prezenty - na 10 rocznice (w kwietniu) "dostałam" romonatyczny tydzien w Paryżu w sierpniu (wcześniej nie mogliśmy pojechać). W dniu rocznicy dostałam narysowany przez niego "bon" z wieżą Eiffla etc. Bilety lotnicze dokupił chyba później, później też rezerwował hotel. plus też taki, że wydatki rozłożyły sie w czasie ale wszystko było po jego stronie. no a wyjazd był super.

skoro mąż tak dużo pracuję to daj mu się wyspać i odpocząć od wszystkiego
nie wystrasz chłopa na kolejne lata i kolejne rocznice jakąś "niespodzianką"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Droga mężatko,piszemy motocykle a nie motory.

Wymyśl jakiś wypad na weekend. Poza tym tak jak napisałam wcześniej,że jeżeli nie potrafisz wymyślić nic ciekawego i interesującego na pierwszą rocznicę to co to dopiero jak będziecie obchodzić 10 ? lub 20?Skoro już teraz nie masz żadnych pomysłów?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skok w tandemie ze spadochronem. Na pewno nie zapomni. Polecam.

pierwsza rocznica najwazniejsza 10 i 20ta juz nie bede tak wymyslac, a rocznica w grudniu, wiec pewnie w Polsce juz mroz bedzie,wiec lot w tandemie nawet krotki troche zimno,ale na wakacje napewno planuje taka przygode, ja mam weekendy na ogol pracujace,i jak juz wspomnialam urlop wykorzystany, wiec na gora jeden dzien jak juz cos bym wymyslila

sa kursy doskonalenia kierowcow na lodzie itp, wiem ze moj z checia poszalal by sobie a przy okazji nauczyl dzialac w poslizgu(pozatym uwazam ze to powinien byc obowiazek na kursach jazdy)

wlasnie jakis wypad gdzies jeden dzien wolnego to tez duzo, zawsze mozna pojechac do hotelu na jeden dzien i pozyc jak james bond ;)

wykupic jakis bal/domek na sylwestra(my to z reguly domowki w zaufanym gronie wiec taki ekstra sylwester to cos nadzwyczajnego)

wypad na 2 dni gdzies samolotem jak wczesniej zamowione to i nie musi to byc zbyt kosztowne.

wypozyczyc na wycieczke wymazone lub jakies sportowe auto i pojechac na calodniowa wycieczke(o ile nie bedzie sniezycy, chyba ze to wymarzone auto,to cos jak tojota hilux to pogoda nie straszna) ewentualnie jakis prawdziwy offroad z jakas ekipa wykupic,

wyjazd na żuzel na lodzie np do szwecji lub w kraju to do sanoku.

zegarek z grawerka taki jakis dobry(nie casio)

zabrac go do teatru muzycznego, na koncert, jakis schow czy inne takie co akurat bedzie.

ewentualnie mozesz pokazac test ciazowy jak sie postarasz to zdazysz do grudnia ;P(o ile chcecie dzieci i nie macie jeszcze)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no i tu sa konkrety:) jakos mnie naprowadzilas na jakies pomysly,popatrze na necie i moze cos uda sie pozalatwiac, my mamy suzuki vitare wiec maz jezdzi sobie w terenie tak sam z siebie:) no test ciazowy bylby najlepszy ale poki co staramy sie i nic:(( a inne pomysly jak najbardziej, zaraz poszperam na necie gdzie co i jak, dziekuje

A ja się nie zgadzam z tym, że pierwsza rocznica najważniejsza. W czasach, kiedy ludzie często zamiast walczyć o swoje małżeństwa wolą iść na łatwiznę rozwodząc się, właśnie ta 10, 20, 40 i kolejne rocznice są cenniejsze :) To moje zdanie :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

na razie jestem powiedzmy,że młoda, jak już będę troszeczkę starsza to pewnie inaczej będzie patrzyła na ta 20 czy 30ta rocznice,wiadomo w dzisiejszych czasach część nie dochodzi do nawet 5ej ale najpierw trzeba dożyć:) potem będę przeżywać i się martwić:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nie dochodzę (9 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...