rolki / rower Przymorze

Temat dostępny też na forum: Społeczność
rolki / rower Przymorze
Szukam chętną osobę z okolic Przymorza do wspólnej jazdy na rolkach/rowerze. Głównie popołudnia po 18, ok 3 razy w tygodniu. Mam 29 lat, nie pochodzę z Trójmiasta, ale obecnie mieszkam tu i pracuję. Mam tu wąskie grono znajomych stąd pomysł poszukania towarzystwa. Jestem pozytywną osobą i można pogadać ze mną na poważne i luźne tematy. Fajnie gdybyś był/a w podobnym wieku i również szukała motywacji do wspólnego uprawiania sportu, szczególnie teraz na świeżym powietrzu. Zostawiam maila, celem nawiązania kontaktu. Pozdrawiam, Justyna. -> ussta@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cwiczmy.razem@wp.pl

Odezwij się :) również jestem z Przymorza Paulina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: rolki / rower Przymorze

hej ! ja tez jestem zainteresowana tylko ze nie posiadam jeszcze rolek ale chce sobie kupic :D ale moze preferujesz tez inne sposoby spedzenia wolnego czasu? jakies wyjście na kawe, spacer, czy na silownie :))
odezwij sie nika17ads@wp.pl

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Bieganie zimą (20 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...