rowerzy/sta/stka po rekonstrukcji acl

Kto z rowerzystów uprawiających sport amatorski lub wyczynowy na tym forum albo poza nim miał robioną rekonstrukcje acl?
Na rehabilitacji słyszałem o osobach które grały w piłke, uprawiały sporty walki czy lekkoatleci ale nie znam ani jednego przypadku rowerzysty.
Ktoś może podzielić się swoją wiedzą w tym temacie po jakim czasie od rekonstrukcji uzyskał pełną stabilność przednio - tylną i boczną stawu kolanowego i kiedy wróćił do sportu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rowerzy/sta/stka po rekonstrukcji acl

przepraszam że dwa posty założyłem przez przypadek wyszedł dziwny komunikat i napisalem ponownie

Witaj, ja po zabiegu wskoczylam na rower po około 9 miesiacach ( mowie o pelnej sprawnosci i jazda z pelnym obciazeniem )

Sabina a gdzie sie rehabilitowalas??? bo jestem kilka mcy po rekonstrukcji i mialam troche przebojow z rehabilitacja, szukam dobrego rehabilitanta

a co było u Sabiny uszkodzone jeśli można wiedzieć?
Po jakim czasie uzyskano pełne zgięcie?
Bo ja jestem 4 miesiąc po rekonstrukcji i nie mam pełnego zgięcia jak będzie 115 stopni to max. i jeszcze niestabilność boczna - przyśrodkowa.
na jednym forum dowiedziałem się że i po pół roku mogę jeszcze odczuwać niestabilność.
Nie wiem po jakim czasie w takim układzie uzyskuje się pełną stabilizację?

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...