roza wiatrow

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
witam wszystkich!wlasnie sie zarejestrowalam - licze ze przyjmiecie mnie na formum cieplo!!
prosze - udzielcie informacji na temat rozy wiatrow w Gdyni... wplacilismy juz zaliczke na przyszloroczne wesele.. czy dobrze wybralismy? (dodam,ze nie latwo bylo znalezc sale na 120 osob NAD MORZEM gdyz goscie mojego narzeczonego przyjada z poludnia Polski, skad ON pochodzi)... czekam na informacje czego dobrego i zlego mozemy sie po tym lokalu spodziewac.. buzka!!!
ps- slub 26.08.2006 :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: roza wiatrow

jeszcze pytanie o rozne namiary na szkole tancow - chodzi nam glownie o "ten pierwszy taniec" ale nie tylko - ogolnie chcemy pocwiczyc tanczenie, raczej zajecia indywidualne, nie kurs... wiecie cos na ten temat? z gory dzieki!!!

w ostatnim Newsweeku jest ranking knajp Trójmiejskich i Róża Wiatrów zajęła chyba 1 miejsce... nic poza tym nie wiem o tej knajpie :)

We wrześniu był taki motyw, bylismy na dancingu, ale jednocześnie tez odbywało się wesele, no i zauważyć tez można było panienki łąpiące klientów, pomieszanie z pąplątaniem.

Byłam tam na weselu w kwietniu 2004 r. i powiem ci szczerze, że jak za taką cenę, to jedzenia malutko, obsługa - taka sobie, za szybko zmieniała talerze, szatniarz nieprzyjemny. ocena: dostateczna. DJ jedynie z tego wszystkiego był fajny, z tego co wiem, to z tego właśnie lokalu. Wystrój elegancki, ale chyba wszystko zależy od tego ile przeznaczysz pieniążków na wesele.

klimat jak z dancingów z lat 80, jedzenia mało, wydzielane nieco, obsługa miła, za duzo zimnych przekąsek , w dodatku nie wiem co jest,ale na wiekszoci wesel na jakich byłam zimne przekąski były tak maxymalnie przesolone :/ bleeee

jak na mój gust za mało kameralna jest i za "chłodna"
bylam tam na 3 weselach, kazde niby inne,ale odczucia co do Rózy podobne miałam cały czas..

Witam,
Mój brat był tam na weselu w czerwcu 2005 i wiem jedno jeżeli jeszcze możecie to zrezygnujcie.Bardzo drogo, jedzenia mało, sala wieje komuną. aco najgorsze to na tym weselu na którym był mój brat tez połowa gości była przyjezdnych i w pewnym momencie doszło do sytuacji, że przez 2 godziny tańczyło tylko 5 par a reszta rozeszła się nad morzem i sobie spacerowali b nigdy nie widzieli wody.

dziekuje bardzo za wszystkie informacje - kurcze.. przeraziliscie mnie ludziska... popracujemy w takim razie nad menu i "ustawieniem" obslugi ;) a zespol dobry pomozecie mi tu wybrac??? no i jak z tymi tancami? ktos cos wie?? czekam! ;) pozdrawiam goraco!! ;*

;) czekam na wszystkie cenne uwagi co juz powinnam zaczac zalatwiac ;)

Witaj, mialam wesele w rozy w czerwcu br, bylismy bardzo zadowoleni. Obsluga w porzadku i bardzo taktowna, wcale nie jest drogo (placilismy bodajze 110zl a jedzenia bylo tyle ze jedlismy to co zostalo z dan obiadowych przez dobrych kilka dni po weselu) Za 110zl jest oprocz zupy po piec rodzajow zakasek na osobe, po 2 kawalki miesa na cieplo, poza tym szynka pieczona po polnocy chyba, barszcz. Nie sa to co prawda wyszukane dania w stylu krewetek czy kawioru, ale goscie byli zadowoleni i my tez. Wszystko sprawnie i porzadnie, jedzenie fachowo popakowane odebralismy rano. Kwiaty tez. Bylo bardzo goraco i najfajniejsza rzecza byl otwarty taras, na ktorym mozna bylo posiedziec, zapalic czy pogadac. Moge polecic z czystym sumieniem. Po wczesniejszych perturbacjach z innym lokalem umowa i formalnosci zalatwiane z szefostwem w rozy wiatrow to byla czysta przyjemnosc (szczegolnie z zieciem wlascicielki, ktory doradzal ile czego i co brac z zakasek, a z czego zrezygnowac)

hej!
Ja miałam tam przyjęcie weselne 16 lipca br.
I nie zamieniłabym tego lokalu na żaden inny!
Wystrój rzeczywiście jest może nieco gierkowski, ale naprawde taras nad morzem wspaniały! I chyba to nie jest problemem sali ze goście wolą wyjść na spacer, tylko pary młodej że owi goscie nie chcą być z nimi.

Mieliśmy przyjęcie na sali kapitańskiej. Jedzonko pyszne i dużo, obsługa bardzo sprawna, sympatyczna. Nie mieliśmy żadnych przykrych niespodzianek, wręcz przeciwnie bardzo mile zaskoczeni byliśmy, choc przyznaję że jestem z typu czepialskich. Może dlatego wszystko dokładnie ustaliliśmy wcześniej począwszy od wystroju, ustawienia krzeseł, stolów, powitania chlebem i solą (to zrobili właściciele - bardzo miło, sprawnie, super), poprzez menu, ustawienie alkoholu, toalety, częstotliwosc zmiany dania i wiele innych rzeczy... taki mam charakterk że lubie wszystko poukładane i dzięki temu nie ma przykrych niespodzianek!
Goście mówili że byli zachwyceni. I chyba rzeczywiście byli bo kilka osób zdecydowało sie na organizowanie tam swoich uroczystości rodzinnych m.in. rocznicy ślubu.

To na tyle! Wiesz zawsze kiedy zapytasz o jakąkolwiek restaurację czy sale będa jej zwolennicy i przeciwnicy. Może powinno się to traktować z przymrużeniem oka i po prostu samemu zrobić listę tego jak ma wyglądać twoja uroczystość weselna i do tego dopasowac resztę... Przeciez najważniejsza jest ceremonia bo to płynie z serca... reszta ma być dobrą organizacją i szampańską zabawą!
Jezeli będziesz miała jeszcze jakieś pytania napisz na priva.
Pozdrawiam