Witam. Jestem wraz z rodzina stałym klientem tej kawiarni, a może powinnam ująć, że byłam. Ja rozumiem że są ciężkie czasy, każdy chce zarobić, ale w tym przypadku dużą nieuczciwością. Zacznijmy od początku, siadając do stolika, kelner był bardzo miły, uśmiechnięty. Nie zdążaliśmy się jeszcze dobrze rozgościć a on już nam proponował lampkę szampana, bo w ofercie, ja zrozumiałam że w promocji. Na początku podziękowaliśmy, w końcu nie na szampana przyszliśmy tylko na kawę i ciasto, to już tradycja. przy głównym zamówieniu znów nalegał na szampana oczywiście ogólnikowo, w końcu się zgodziłyśmy po lampce. Oprócz tego między czasie pan nam znów zaproponował po następnej, ale odmówiłyśmy. Jakież było nasze zdziwienie przy rachunku - otóż lampka była w cenie 50 zł o czym oczywiście nas kelner nie powiadomił, na naszą uwagę iż za taka cenę jeżeli proponuje produkt to powinien nas poinformować o koszcie - odburknął iż trzeba było pytać. Zachował się po chamsku i zastanawiam się czy etycznie i czy nie podlega to Państwowej Inspekcji Handlu. Radze zastanowić się ile czasu ten lokal w ten sposób będzie prosperować.