Re: rozpad związku
Masz potrzebę przekonania wszystkich o tym iz jesteś facetem ?? dość często to powtarzasz i zaznaczasz , dla jasności mam swoje lata , jestem też po długotrwałym związku i żeby było śmieszniej od parunastu lat prowadzę firmę , swoja dla jasności , jednak nie czułem potrzeby obnoszenia się z tym gdyż ani to miejsce ani konieczność aby o tym się rozpisywać .Ostrość wyrażania poglądów to pojecie względne , gdyż czasem ta ostrość raczej tchnie bardziej bufonadą wynikającą z przeświadczenia iż zjadłeś wszystkie rozumy , oczywiście piszę o wrażeniu , ponieważ jasność wyrażania poglądów nie sprowadza się do tego aby innych obrażać tymże właśnie przeświadczeniem o swojej nieomylności i posiadaniu jedynie prawdziwych prawd ( czyżby objawionych ?).Prostota przekazu i szczerość raczej polega na tym aby bez obrażania wyrazić jasno swoje poglądy i uwagi.W moimosobistym przekonaniu obrażanie kogokolwiek kogo sie nie zna ( a tak zapewne jest w zdecydowanej większości osób piszących) świadczy jedynie o mizerocie duchowej czy też psychicznej , dowolność wyboru.Piszesz prosto i szczerze , to jest ok , obrażasz , w tym wypadku stawiasz sie na poziomie lumpa , takie jest moje osobiste zdanie.To tak na tyle , bede miał czas , to zerknę
pozdrawiam mimochód pozostawiam w nawiasie
2
1