rytmika

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
a czy jest jakieś miejsce gdzie można dać malucha na sama rytmikę? a co myślicie o tym przedszkolu na ul.Westy?
dafka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rytmika

jest pan dinek na ul.Wawelskiej,ja bylam z corka na 1 zajeciach

Zajęcia rytmiczne a właściwie korekcyjne, bardzo dobrze prowadzone mogę polecić w salonie Monika na ul. Wodnika (na piętrze)
Dzieciaczki zadowolone, rodzice również:)

od września będą zajęcia prowadzone przez p. Beatkę http://www.edukatywka.pl My w tym roku chodzimy na te zajęcia na Suchanino i są bardzo fajne, mała zadowolona no i kontakt z innymi dziecmi ma, a zajęcia prowadzone profesjonalnie.

kachnat chodzisz na te zajęcia na suchaninie? Właśnie dzisiaj widziałam jak Pani rozklejała ogłoszenia w sprawie tych zajęć i zastanawiam się czy się wybrać ;)

ja sobie bardzo chwale :) zadzwoń, możesz przyjść na jedne zajęcia i zobaczyć czy Tobie i córci pasują.

Sylwia, my jeździmy na zajęcia do Gdyni - Wielkiego Kacka, to tylko 5 minut drogi samochodem od Osowy.
Zajęcia są ciekawie prowadzone, my akurat chodzimy do najstarszej grupy, ale z tego, co wiem to są też młodsze. I też można przyjść "na próbę" - w każdym razie myśmy tak zaczynali i nie trzeba było się od razu deklarować.
No i zajęcia prowadzi młoda, energiczna osoba - z resztą wejdź sobie na ich stronę: http://www.edubobo.pl
:)))

Ja też polecam Edubobo. :P

Gdański Archipelag Kultury "Dworek Artura" u. Dworcowa (Orunia) "zajęcia artystyczne dla maluchów" mają w ofercie między innymi rytmikę można zapisać dziecko na samą rytmikę :)

A wiecie gdzie sa podobne zajecia w okolicach Zaspy lub Przymorza?

W Bolku i Lolku na Kołobrzeskiej była i prawdopodobnie jeszcze jest rytmika dla smyka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok.dzieki.

mnie Edubobo bardzo interesowało, ale jednak troszkę za daleko dla mnie było, w sensie dojazdów co by nie wychodzić godzinę wcześniej z domu żeby stać w korkach :)

Sylwia, ale na obwodnicy nie ma korków (no chyba, że trafi się wypadek). ;)))

My wychodzimy z domu 20 minut przed zajęciami, a dojeżdżamy z Kiełpina, więc mamy jednak "trochę" dalej. :))) Dla nas problemem były właśnie korki w mieście, a możliwość dojazdu obwodnicą jest dla nas jak wybawienie. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam rytmike na Ujescisku na 2-3 latkow
Mojemu dziecku bardzo sie podobalo. i przystepna cena, tylko 60zl za miesiac
http://www.malyskarb.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=63

Sylwia, a co to jest to Edubobo?

Zajęcia muzyczno - ruchowe ze elementami zabaw paluszkowych i ruchu rozwijającego WS. To tak pokrótce.

Więcej na stronce z mojego opisu na przykład. ;)

mamtu, a możesz trochę więcej napisać nt. tych zajęć? Jak wyglądają, co robią dzieci? Poszukuję opinii o zajęciach, ale malutko w necie. :/

Ja nic więcej niestety Ci nie napiszę, bo sama nie wiem dużo więcej - myślę, że lepiej jeśli podpytasz dziewczyn, które chodziły na zajęcia.

Ps. na ogólnym napisałam posta do larisy28 - może tak się odezwie. :)))

Dzięki! :)

w mama i ja w Oliwie
socates w sob przedpołudniem

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...