sala Opus

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
witam wszystkich:-)czy ktoś miał już wesele w sali Opus w Wejherowie???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sala Opus

ja bede miala:)

ja mam tam wesele w kwietniu i chcialabym sie dowiedziec czy ktos mial tam wesele i jak bylo;-)))

no wlasnie tez bym sie chetnie dowiedziala czegos wiecej ale jak narazie jest tu ona malo popularna z tego wzgledu ze jest nowa i malo kto o niej slyszal. Moja znajoma bedzie tam miala tydzien przede mna wiec moze czegos sie dowiem :)choc to juz bedzie troszke pozno;) ale z tego co widze ( a mam akurat taka mozliwosc )to prawie co tydzien w sobote sie cos tam dzieje, jakas muzyka, pelno ludu, balony itd wiec troche juz tam pewnie osob balowalo:)

chętnie zobaczyłabym jakieś zdjęcia z tej sali. Będziemy mieć tam swoje wesele i zastanawiam się nad dekoracjami:)

na stronie sa zdjecia www.wesela.kwiaciarniaa.pl :))

skarbek a bedziecie dekoracje robic sami czy wynajmucie jakas firme?

Na razie planujemy sami. Ale wymarzyłam sobie, że będą kwiaty i tiul bez balonów więc nie wiem czy damy radę.

my wlasnie tez chcemy sami tylko ze z balonami, ale zastanawiamy czy damy rade bo jakby nie bylo to jest bardzo duza sala i wysoka bedzie trzeba sie troche nagimnastykowac hehe:-)

my tez bedziemy sami dekorowac sale.czesto sa pozostawione dekoracje po poprzednich weselnikachj ak by byly jakies fajne balony co mi by sie spodobaly to tylko bym dopompowala brakujace ;-))))

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu