sala na wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele Żukowo
Polecam pana kierownika w Żukowie w resteuracji GRYF. Ten Pan ma knajpę w Chwaszczynie - nowo wybudowana, nowiutka, piekna i z pokojami dla gosci. Cena za wyzywienie na osobe wyniosla mnie rok temu 90 zl.
W menu bylo- obiad - z chyba 5-6 roznych potraw, ciasta (jakies 30 blach-roznych), tort cztero-pietrowy, przystawki, dodatkowo non stop jedzonko pod rozna postacia.Tam jest na prawde pieknie. Zarcie takie, ze do dzis ludzie wspominaja. Polecam - serio!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sala na wesele

odradzam

aga napisał(a):

> Polecam pana kierownika w Żukowie w resteuracji GRYF. Ten Pan
> ma knajpę w Chwaszczynie - nowo wybudowana, nowiutka, piekna i
> z pokojami dla gosci. Cena za wyzywienie na osobe wyniosla mnie
> rok temu 90 zl.
> W menu bylo- obiad - z chyba 5-6 roznych potraw, ciasta (jakies
> 30 blach-roznych), tort cztero-pietrowy, przystawki, dodatkowo
> non stop jedzonko pod rozna postacia.Tam jest na prawde
> pieknie. Zarcie takie, ze do dzis ludzie wspominaja. Polecam -
> serio!!!

hej aga a mogłabyś mi podac jakies namiary na pana albo stronke www lub jakies zdjecia?

wiki

droga wiki, mam problem, poniewaz telefon do tego pana mialam w swojej starej komorce i jak rezygnowalam z niej, to mi odcieli dostep (nie wchodzi moj pin) i przez to stracilam wiele telefonow. Znajdz sobie na jakiejs stronie lub w ksiazce telefonicznej telefon do Restauracji GRYF w Zukowie i popros do tlefonu Pana Kierownika. Powiedz mu, ze planujesz wesele i interesowalaby Cie knajpa w Chwaszczynie, ze chcesz ja zobaczyc itp. Gdybym miala skaner to bym Ci przeslala zdjecia, ale przez jakies pare tygodni skener wypozyczyla moja szefowa. A kiedy masz slub???

Odradzam z calego serca. Gryf prowadzi zeczywiscie mily pan, ale restauracje w chwaszczynie "WANOGA" jego żona. Pani jest strasznie niemila i jezeli zarezerwujesz miejce na 90 osob a ptrzyjdzie ktos kto ma miec 110 goscvi to zostaniesz na lodzie. Wiem to z autopsji.

Ja także polecam salę w Gryfie ale odradzam zdecydowanie WANOGE Byłam tu i tu niby ten sam właściciel ale WANOGA to POARŻKA

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!