sala seselna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich!
Czy możecie mi polecić jakieś sale na ok. 80 osób z Gdańska, Gdyni i okllic ( okolice Chwaszczyna, Przodkowa, Koleczkowa)? Najbardziej zależy mi na sali gdzie można mieć własną kucharkę. Jak możecie to proszę o podanie jakiegoś kontaktu do tych miejsc.
Dzięki!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sala seselna

znam taką sale która na pewno Ci sie spodoba...znajduje sie onaw Szemudzie....w tym roku oddana do użytku, ma nowoczesna kuchnie, klimatyzację, parkiet do tańczenia...ja bawiłam sie tam i na Andrzejkach i Slwestrze...zdjecia kiedys umieszczałam na forum...poszukaj wątku sala do wynajęcia w Gdyni...tam powinny być...wrazie czego służe namiarami na właścicieli są sympatyczni i na pewno wszystko ci powiedzą....pozdrawiam..

Bardzo prosze o telefon to do nich zadzwonię oi dowiem się co i jak. Dzięki :)

Pan Andrzej Sychowski 693-534-604 lub 058-676-11-58 on z pewnością wszystko Ci powie

Dzieki9 serdeczne :)))

Jeśli chcesz zrobić oryginalne wesele to polecam Wroblówkę koło Obwodnicy. Pyszne i swojskie jedzenie, myśliwski wystrój, staropolskie klimaty.

Natalcia, czy masz jakies namiary na Wroblowke, najlepiej strone www albo adres @, abym mogla do nich napisac?

dzieki