sala w Gdyni lub Rumi

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
możecie podrzucić mi propozycje sali w gdyni lub rumi,i jakie są wrażenia z nich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sala w Gdyni lub Rumi

Witam. Wszystko zalezy od tego na ile chces osób. Moge Ci napisac jakie sa miejsca w Rumi. Hotel Faltom (znam ze studniówki - dobre jedzenie), hotel Falko (byłam tam na 2 weselach - bardzo fajnie), Tequila (tez byłam tam na 2 weseleach - mają 2 sale myślę na na ok 70 osób, ale nie jestem pewna), jest jeszcze Zochlina (drewniana chata góralska, tez maja 2 sale na górze i na dole obie na max. 60 osób), Jaga (nie wiem nie byłam) i to chyba wszystko jeżeli chodzi o Rumię. Co do Gdyni jest tego sporo i myślę ze na pewno ktos ci coś poleci. Mi się podoba Rodizio na kamiennej górze.
Pozdrawiam

sala w Gdyni lub Rumi

sala najlepiej na 70-80 osób, żeby była

polecam Czardasza w Luzinie www.czardasz.pl może to troszkę daleko dla Ciebie, nie wiem to tyle .

www.hotelfalko.pl
www.hotel-faltom.com.pl
www.zochlina.gd.pl
www.tequila-rumia.pl

Szczerze polecam sale w hotelu Falko!Widzialam piekne dekoracje.Maja ogromna sale balowa i przemila,profesjonalna obsluge- niestety trzeba podpisac dziwna umowa, w której jest zapisane,ze cena od osoby moze ulec zmianie. Ubawilam sie przy tym, bo pan wmawial mi,ze moze nastapic kryzys gospodarczy:)Ale oprocz kierownika sali wszyscy sa tam mili-zwłasza własciciele!

No co Ty? Właściciele mili??????Szkoda ,że nie znasz buraków osobiście.

ja polecam Orchidea w Chwaszczynie

Hej!Ja z całą pewnością polecić mogę restaurację Tequila w Rumi. Mamy tam wesele 29 kwitnia 2006. Mają diwe sale, my będziemy bawić sięna tej większej na dole, pomiecsić może max. 100 osbób, ta mnijsza na górze również jest przyzwoita. Co ważne mają bardzo konkurencyjne ceny, i miłego kierownika! pOzdrawiam:)

Tez bede miala wesele w Tequili :)

my też bedziemy mieli wesele w tequili w rumi dnia 21.01. 2006r. i już nie mogę sie doczekać ... :-))

bede czekala na relacje z Twojego wesela
ps
ja tez doczekac sie nie moge :)

polecam restauracje Jaga w Rumi,bardzo miłe i przytulne miejsce,a cena jest napewno mniejsza niż w falko czy tequili,wiem bo jestem z Rumi i robiłam wesele w Jadze