sala w Kłosowie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Uprzejmie proszę o wszelkie informacje dotyczące organizacji wesela w sali w Kłosowie (jest dosyć oblegana, więc może ktoś właśnie tam miał swój Wielki Dzień?). Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sala w Kłosowie

mialam tam slub rok temu, poszukaj w starych watkach , jezeli bedziesz miala jakies pytania, chetnie odpowiem na forum. Co dokladnie cię interesuje?

byłabym wdzięczna za wszystkie informacje, tj. począwszy od wystroju sali a skończywszy na samym przebiegu wesela (ilość jedzenie-czy wystarczająco, jakość obsługi-czy wystarczająca ilość kelnerów i jakość ich obsługi, jakość jedzenia-czy było dobre i ładnie podane, czy występują jakieś problemy i nieprzyjemności, skąd wiadomo, która jest kucharka i jakbyś mogła koszt na osobę, bo jeszcze nie zdążyłam skalkulować)

no i w ogóle swoje wrażenia - czy to miejsce spełniło Twoje oczekiwania, czy jednak więcej było minusów. Aha! Kwestia alkoholu-czy jest osobne pomieszczenie, kto go podaje itp

podaj mi swojego maila to wszystko ci opisze i wysle fotki sali

iza, ja tez prosze o fotki!!!!!!!!!!!!!!!!

juz wyslane :)

czy ja tez moglabym prosic o te info na maila?

Bardzo ładna sala. bylam tam na weselu w zeszłym roku, z tym, że jest to sala na duzę wesele, na 130 ludzi minimum.

mialam tam wesele rok temu. bylo bardzo udane. jestem zadowolona do dzisiaj. jedzenie super, obsluga super, wystruj b.dobry. z wlascicielem moga byc klopoty. nie pozwala dekorowac sali balonami, na sile wciska swoja orkiestre, na koniec podlicza z stluczki,prad i sprzatanie. na szczescie czesc moich gosci okazala sie jego znajomymi i wszystko poszlo gladko i nawet troszke nam spuscil z ceny.
produkty na wesele kupowalismy sami (lacznie z papierem toaletowym, mydlem, plynem do mycia naczyn, scierkami i recznikami). nie jest to takie straszne jak sie ma czas.
cala impreza z poprawinami to koszt 110zl na osobe
jak macie jakies pytania to piszcie na agasobie@wp.pl. fotki tez moge wyslac. pozdrawiam

tak, niestety to prawda, trzeba bylo dokupic mnostwo drobiazgow(ale moze dlatego ze mialam swoja kucharke?), zaplacic potem za sprzatanie i prad, ale nie byla to wielka suma, niestety moj maz zaplacil rowniez za tzw. skradzione sztucce - staly numer wlasciciela, no ale trudno juz :)

a gdzie to właścicie jest?

Przepraszam, ale dopiero dzisiaj mogłam wejść na forum.
Iza! Bardzo proszę o informacje na e-mail: lord_tuppone@poczta.onet.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

A! I zdjęcia oczywiście!

witaj ao!
szkoda ze nie bylas na moim weselu choc zostalas zaproszona. lorda tuppone znam juz jakis czas i Ciebie tez by bylo milo poznac. mam nadzieje ze chociaz widzalas moj film i zdjecia i ze pomze Ci to w zorganizowaniu swojego przyjecia weselnego.
zycze milej zabawy w sobote. tym razem chyba nie zawiedziesz???
pozdrawiam
zona Jasia

Jaki ten świat mały, kto by pomyslał,że też tutaj zaglądasz i to z tak daleka... Niestety ani zdjęć ani filmu nie widziałam, ale wszystko przede mną. Choć zdecydowaliśmy się na tą salę, to ja nadal mam wątpliwości, ale zobaczymy, bo druga połowa trochę się przy tym upiera...
Pozdrawiam nieznajomą Żonę Jasia.

duzo zdjec ma Limcio a film napewno ma Hary. popros Tupasa to napewno je zdobedzie. pozdrawiam