sala w Orłowie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może wynajmuje sale w Szkole Podstawowej w Orłowie? J
Chciałabym się wymienić doświadczeniami, podpytać trochę na temat organizacji, wystroju.
Pozdrawiam,
K.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sala w Orłowie

Mój kolega dwa lata temu miał wesele w tej szkole. Nie byłam osobiście, widziałam fotki i z tego co pamiętam, wszyscy byli zadowoleni, sala wygląda na zadbaną. Stroili sami, było mnóstwo balonów, ktoś robił ogromne ozdoby rysunkowe i drukował je na ploterze, ... Więcej niestety nie pomogę :)

Aha, mam nadzieję, że chodzi Ci o szkołę prz ul. Wrocławskiej/Wielkopolskiej :)

A pro po - blisko mojego biura :)

Jezeli chodzi Ci o szkole na ul. Orlowskiej to ja tam bede miec wesele za 3 dni :)

Tak właśnie o tę salę!
Ja mam tam wesele 2 września i trochę się niepokoje, bo jeszcze nie wymyśliłam do końca jaki wystój zrobić.
Jeżeli znajdziesz chwilkę czasu (bo pewnie jesteś zajęta przygotowaniami) napisz proszę jak to wyglada u Ciebie.
No i życzę udanego wesela, wsapniałej zabawy, żeby wszystko udało się tak jak sobie to wymarzyłaś:)
K.

Nie martw sie dekoracja, u mnie to jakos tak samo wszystko sie ulozylo. Sale do tanczenia mamy udekorowana tak jak bym wczesniej nie pomyslala, ponziewaz zostaly balony z poprzedniego wesela. Na ta sale do jedzenia powiesilismy zloto-perlowe balony bo bedziemy tez tak miec udekorowane stoly. Dziekuje bardzo za zyczenia

czesc masz może numer telefonu do tej szkoły w Orłowie. zmieści się tam 100- 120 osób.

dla kora