sala weselna Szrot w Gościcinie
Ja salę tam polecam, mimo różnych opinii jakie krążą, byłam w zeszłym roku na weselu w sierpniu 2013, bardzo ładna, jasna, klimatyzowana. Jedzenie dobre i sporo, nie ma co narzekać, stół wiejski jest gratis z nalewkami jakimiś, za wesele z tego co się orientuje płaci się w tym roku 160zł/os, a poprawiny -2000zł (bez względu na liczbę osób). Właścicielka sali poleca orkiestrę "Party" i świetny jest ten zespół, dodatkowo poleca barmana p. Arka też świetny gość :) mimo tego jednak właścicielka nie wydaje mi się być miłą osobą, ponieważ kiedy zgubiłam nr tel do p. Arka (który otrzymałam od niego na tym weselu) ona nie przekazała mi jego nr, bo nie robię swojego wesela u niej!? przynajmniej tak to odebrałam bo pierwsze pytanie jakie padło to "czy u niej robię wesele?" a potem usłyszałam już wykręcanie się właścicielki, że nie ma tego nr przy sobie.
Piszę więc w tym wątku też dlatego, że może ktoś kto już miał wesele zna nr do tego barmana i mi pomoże, bo termin mam już zarezerwowany, ale nie mam jak się skontaktować z tym Panem ;/
Ogólnie gdyby nie to, że będąc na tym weselu miałam już zarezerwowany zespół i salę, nie wahałabym się zarezerwować z narzeczonym Party, a co do sali też bym pomyślała. Sama mam wesele za miesiąc w innym miejscu- nieco tańszym i podobno też świetnym, to się okaże :)
0
0