szukam sali weselnej w okolicach Lęborka na okolo 100 os. czy ktos ma pojecie na ten temat?
00
Re: sala weselna
madzia i bartek
(19 lat temu)
witamy nową forumkę - a suwaczek gdzie?
00
Rina
(19 lat temu)
W okolicach jest fajny dworek w Zwartowie, polecam, sama chciałam mieć tam wesele, ale za daleko było
00
Pomarańczka
(19 lat temu)
WITAMY WITAMY :):):)
KIEDY SLUB ???
NOWA SALA WESELNA Z POKOJAMI NAD SALĄ I PIĘKNYM OGRODEM "SZROT" W GOŚCICINIE
00
ankaa
(19 lat temu)
Zunia ja mogę polecić Ci salę weselną w Bolszewie, na grubo ponad 100 osób, sama tam będę miała za miesiąc...
00
zunia
(19 lat temu)
dzieki wielkie za pomoc... sale sprawdzimy i ocenimy ...pozdrawiam
00
zunia
(19 lat temu)
test
00
ankaa
(19 lat temu)
brawo zunia !!!! udało ci się :)
00
Alika
(19 lat temu)
polecam restaurację Czardasz w Luzinie,tanio i dużo jedzonka i fajni właściciele no i duży plener
maja stronę www.czardasz.pl
pozdrawiam!
00
Agniesiaa
(19 lat temu)
mogę polecić nowiutką salę weselną w Szemudzie, piękna,przestronna i ceny standardowe.Piękne wnętrza, duże zaplecze kuchenne, wszędzie czysto.Mają stronkę www.salatereska.webpark.pl, ale na żywo lepiej wygląda:-)
00
Kasia06660
(19 lat temu)
halo dziewczyny nie moge aktywować licznika nie wiem gdzie wpisać kod, prosze o pomoc
00
pmagdalena
(19 lat temu)
w opis wpisz
00
~Marzena
(8 lat temu)
W okolicach Lęborka jest fajna sala weselna http://betlejem.mywebzz.com/kontakt.html. Byłam tam na weselu i na sylwestrze. I byliśmy bardzo zadowolenie. Ładna duża sala, bardzo dobre jedzenie, miła i sprawna obsługa. Jak byliśmy na sylwestra to były do dyspozycji dwie sale na jednej grała orkiestra a na drugiej DJ, także każdy miał to co chciał.
00
dmuchance
(8 lat temu)
Fajny pomysł z ta orkiestrą i DJ`em jednak na weselu takie dwie opcje musz sporo kosztować.
Bardzo fajnym miejscem na wesele jest ta restauracja http://www.betelejem.eu w Lęborku. Byłam tam na dwóch weselach i siostra organizowała chrzciny w tym lokalu. Za każdym razem wszystko było super. Pyszne jedzenie i przemiła obsługa. Bardzo mi się tam podoba. Polecam
00
~aneks
(7 lat temu)
A Krzewi Róg w Chmielnie? Jeśli nie brałaś pod uwagę albo nie znasz tej sali to sobie przejrzyj ich stronę albo najlepiej podjedź tam bo na prawdę super miejsce
00
mariolakwk
(7 lat temu)
Jeżeli chodzi o Sale w Lęborku to polecam Ci Betlejem. Byłam tam na weselu i sama organizowałam tam komunię córki. Maja doświadczenie i wiedzę jak zrobić fajną imprezę. Bardzo dobra kuchnia. Okolica ładna, duży ogród i ładna sala. Spokojnie można ich polecić