sale weselna opus wejherowo

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
witam czy ktoras z was miala tam moze wesele?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sale weselna opus wejherowo

ja miałam w maju :)

a ile placisz za osobe?bo tam nic niema napisane odnosnie jakie jest meni i ile kosztuje:(masz moze emaila do nich??

a przepraszam myslalam ze masz dopiero teeraz w maju a teraz patrze ze juz mialas tam wesele.powiedz mi i jak ci sie podobalo tam?i ile placisz?bo sala bardzo mi sie podoba:)

ale to jest sala weselna na którą załatwiasz samemu obsługe od kucharek po kelnerów wiec nie ma tam konkretnego menu które możesz wybrac :)
ogólnie sala oki bez zarzutów - tylko o wszystko musisz sie sama martwic :)

aha to troche załatwiania jest ja mieszkam za granica to juz wogle odpada.a tak z ciekawosci ile zyczyli sobie za wynajecie sali??

up

za wynajecie sali 2200 plus media :)

aha:(a masz moze jakies sprawdzone kucharki?

Kwestia gustu, ale mi sie ta sala nie podoba. Troszkę wiejsko. Nie chciałabym nikogo uraźić moją opinią .Rozmawiałam z niezbyt miłą właścicielką i powiedziała, że zmierzają do tego aby wynajmować sale już ze swoją kucharką- przykładowa cena za osobę na 2010 rok wynosi + - 170zł( przy jeszcze nie określonym menu )

równiez mam wesele na sali opus w 2010 i co do ceny od osoby i kucharek to właściciele odrazu inforują
pozatym dziwię się że ktoś oburzył się że nie waidomo co bedzie dokładnei za 2 lata to chyba lekka przesada :) olaherr
co do samej sali to bawiła się juz na niej i naprawdę wszystko jets ok teraz jest już klimatyzacja więc upały nie groźne i ten ogród to jest to mi się podaba :)

ciekawe co w tej sali jets wiejskiego miała tam wesele i sale oceniam na noweczesną zreszta jest to nie tylko moja opina w okolicy wejherowa jest to najbardziej nowoczesna sala
ciekawe czy wogule byłas na tej sali bo wydaje mi się że nie :)
no cóż są różne gusta

ja mam tą salę na koniec lipca 2010 za salę płacę 3300 + kucharka która bieże najmniej 110 znaczy to nie jest stała cena nie potrafiła się określić od osoby i kobita bardzo ugodowa można samemu kupować produkty jak się woli i ciasta albo ona wszystkim się zajmiem cena może być wyższa to zalezy co się chce za jedzenie

polecam sale weselna gracja
w żelistrzewie..
miesci gosci na 130 osob..
profesjonalna obsluga i kucharze...
cena od osoby 150zl. z poprawinami

ja to słyszałam że nie ma swojej kucharki tylko zamawia jedzenie z cateringu i je podgrzewa!!!!!!!

w Opusie w Wejherowie znaczy się :)

a jeśli chodzi o salę opus to oni nie mają własnej kucharki!!
będą mieli dopiero od 2010roku swoją kucharę panią z chwaszczyna która gotowała u mojej koleżanki i jedzenie było naprawdę super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a masz poprawiny tez na tej sali?

ja mam i wesele i poprawiny, w maju przyszlego roku.
sala wydaje sie ok, no i maja w planach jeszcze podniesc standard, m.in. remont pokoi na pietrze czy cos w tym stylu
kucharka (ta pani z chwaszczyna, ktora bedzie na sali od przyszlego roku) super - bardzo sympatyczna i rzeczowa, dzieki niej zdecydowalismy sie na te sale

no ja też mam poprawiny salę wynajmuje się podajże na tydziń od środy do środy ale nie jeste teraz pewna :)

a ile płacisz za wynajem sali razem z poprawinami?

za wynajem sali 3000 + media i ich kucharka pani krawczyk co podobno jest bardzo dobra i można się super z nią dogadać

hej dziewczyny, tez mam wesele na tej sali w sieprniu 2010, również kucharka p.Krawczyk z Chwaszczyna. pozdrawiam :))

Moja znajoma ma na drugi rok i podpisała umowę na kwotę 4000 zł. i jeszcze sama musi kupić świece, serwetki, środki czystości itd.

ZA CO TO WTEDY 4000 zł. TA SALA ZA TE PIENIĄDZE NIE JEST WARTA JEST UBOGA, PRZYDAŁOBY SIĘ W NIĄ ZAINWESTOWAĆ ODŚWIEŻYĆ INNY WYSTRÓJ CZY COŚ A WTEDY KASOWAĆ TAKĄ SUMKĘ.

ja tez mam tam wesele w maju w przyszłym roku i płace za sale 4000 zł z poprawinami też rozmawiałam z p.Krawczyk i wydała sie bardzo wporzadku

Patrycja, a kiedy podpisywalas umowe? mysmy podpisywali w styczniu br i placimy 3000 (wesele mamy tam 22 maja 2010)... sala mi sie osobiscie podoba, ale 4000 to chyba przesada.. no chyba, ze masz juz noclegi wliczone? bo my za noclegi bedziemy placic osobno..

NOCLEGI WLICZONE CO TY WSZYSTKO OSOBNO :( ZA POKOJE CHYBA 70 ZŁ. I ZA 100 ZŁ. MAJĄ , TEZ BYŁAM PRZERAŻONA TĄ SUMĄ JAK MI POWIEDZIAŁA :(

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

też zastanawiałam się nad tą salą, ale po rozmowie z właścicielką odrazu mi się jej odechciało. Za wszystko trzeba dopłacać (np. prąd) Moja znajoma miała tam wesele rok temu i była niezadowolona.

Hejka my podpisywaliśmy umowe w czerwcu br i mamy na umowie 4000 no i wpłaciliśmy 1000 zł zaliczki a do tego trzeba kupić samemu wszystkie środki czystosci. A o pokojach do wynajecia jeszcze nie rozmawialiśmy z nimi...

yyyy dziewczny zaskoczylyscie mnie.......... ja za wesele w siepniu place 2500

hehe dobre gadałam na ten temat z moim nażeczonym i te różnice wynikają pewnie z tego kto kiedy zamawiał salę ja zamawiałam jakieś 1,5 roku temu za 3000 jak bym zamówiła 2lata szybciej pewnie cena była by niższa a jak zobaczyli że sala jest tak popularna i zostało im mało miejsc wolnych to sobie zażyczyli 4000 bo i tak ludzie by się zgodzili bo mało tu ładnych sal :) cudowna jest w osłoninie no ale nie wszystkim pasuje że jest tak daleko :]

może macie racje... to szybko podnosi te ceny no nie?

oj szybko, szybko..
rozumiem podwyzki cen od nowego roku albo jakos tak, ale ich polityka jest dosc dziwna - dwa wesela w maju przyszlego roku (moje i Patrycji), jedno za 3tys a drugie za 4tys..
to sie ciesze, ze zarezerwowalismy wczesniej;)
moze noclegi lepiej juz teraz zarezerwowac, bo sie okaze, ze w przyszlym roku beda za 300zl jak w jakims hotelu kilkugwiazdkowym:P

TO TRZEBA POWIEDZIEĆ WTEDY JAK POWIE KOSMICZNĄ CENE ,ŻE MÓWIŁA MI PANI ŻE ZA POKOJE CHCIAŁA PANI.... JA NIE PAMIĘTAM ILE MI POWIEDZIAŁA :)

a może do nich zadzwonic i sie zapytac dlaczego sa dwie rozne ceny a dwa wesela w tym samym miesiacu?

Patrycja to nic nie da, bo podpisaliscie juz umowe..
ale dobrze, ze o tym mowimy - to moze jedynie pomoc osobom, ktore sie zastanawiaja nad wynajeciem tej sali - moga negocjowac cene ;)

w sumie masz racje ale troche glupio postapili...

a wy sami dekorujecie ta sale sobie na wesele?

my nie sami. wybralismy sie to tej kwiaciarni, z ktora niby wspolpracuja (rafa chyba sie nazywa) ale Pani wlascicielka jakos nie wspomniala o tym, zeby ta wspolpraca jakos sie na cenach odbijala:p
owszem, mowi, ze dekorowali juz te sale i maja jakies fotki, i tyle..
no ale chyba i tak podpiszemy z nimi umowe..
a kiedy Patrycja macie wesele??

ja im się zbytnio nie dziwię z tymi cenami to jest właśnie biznes i oni mają widać do tego głowę :) a co do sali to moja koleżanka ma tam wesele w tym roku w październiku i kupuje tylko tiule bo tam obrusy oni mają białe a wiadomo że każda ma swoje wymysły na temat wystroju poza tym się nie oriętuję ale będę się dowiadywać w grudniu na temat obrusów ,wazonów czy świeczników :))

my mamy wesele 8 maja 2010 właśnie też chcemy sie wybrac do tej kwiaciarni i zobaczyc co maja za ciekawe pomysly:-)

witam masz może nr do pani krawczyk z chwaszczyna jeśli tak to wyślij mi na barpor2@wp.pl-bo miałam ją na moim weselu 9 lat temu a teraz bym chciała na komunie mojego syna

WITAM NIE MA PROBLEMU ze sie mieszka za granica wszystko mozna załatwic przez meile ja tez tak zrobilam,moge nawet polecic kwiaciarnie która zadba o wszystko (strojenie sali koscioła samochodu i wszelkie bukiety oraz podziekowania )równiez współpracowalam z nimi meilowo i wszystko świetnie wyszło www.upominki.neostrada.pl/ lecz na stonie duzo nie ma ale po wysłaniu meila przesla ci ofertę polecam

witam
oczywiście wysyłamy równiez zdjęcia dekoracju na maila można tez przesąłć własne propozycje napewno wszystko dostosujemy do propozycji klijenta tak aby ten dzień był najpiękniejszy
adres naszej strony to
www.kwiaciarniaa.pl ten wyżej jest błedny :)

zapraszam kwiaciarnia rafa

Mogłabym prosić o ofertę dekoracji sali weselnej, mój e-mail:
marta_jankowska14@op.pl
Dziękuję

oferta została wysłana na maila
równeiz tu wklejam kila zdjęć naszych prac :)
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Witam:) Ja mam wesele w Opusie w tym roku w lipcu.. Też płacę 4000 ale w tym są media, poprawiny, nocleg, mogę wziąść od nich dodatkowy sprzęt muzyczny.. Uważam, że salajest bardzo ładna jest duża przede wszystkim z klimatyzacją standard jest też ok. Co do P. Krawczyk ja płacę 120zł. za osobę dorosło bodzieci do 9 lat 50 % taniej..

Witam! Mieliśmy wesele w sali Opus w tym roku w maju. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Sala o wysokim standardzie, warta zapłaconych pieniędzy. Nie musisz martwić się o sprzątanie po weselu, zabierasz tylko swoje rzeczy, reszta cię nie interesuje. Właściciele bardzo mili i życzliwi.Widać, że firma się rozwija.
Z kuchni jesteśmy również zadowoleni, potrawy smaczne, ładnie przygotowane, Pani Krawczyk zapewnia wiele atrakcji na weselu, przez co wesele jest ciekawsze. Obsługa bardzo miła, dba o to by goście mieli co jeść i zawsze w czystym talerzu. Polecamy wesele w tej sali.

czesc dziewczyny ja obecni emieszkam w tej chwili za granica ale mamy zamiar z narzeczonym pobrac sie na wrzesnia 2012rok wiem ze to jeszcze troszke czsu ale chcielibysmy zaklepac juz sale i zastanawiamy sie na sala w opusie bo jest duza i bardzo sie nam podoba,natoniast mamy maly problem co do orkiestry moze wy byscie mi polecili jakies namiary na dobra orkiestra przedewszystkim chodzi nam o biesiadne nagrania .czekam na wiadomosc podrawiam

U Nas na weselu będzie super orkiestra godna polecenia. Grali u mojej kuzynki na weselu i są super. Są to dwaj bracia z Mieroszyna. Jak chcesz namiary to napisz na maila: asia218@wp.pl.
Pozdrawiam :)

Hej :) Ja z narzeczonym też zastanawiam się nad salą w opusie, byłam tam ostatnio na weselu i było naprawdę przyzwoicie, chociaż najbardziej polecam salę ojcowa zagroda w Gowinie ( niedaleko Wejherowa). Cudowna, tylko nasz termin jest już niestety zajęty. A zespół polecam Pina Colada (czy jakoś podobnie :) byłam już z nimi na dwóch imprezach i nigdy nie widziałam zeby ludzie się tak bawili, od samego poczatku do konca. I do tego są bardzo tani, biorą naprawdę symboliczne pieniądze. i Właśnie grają przede wszystkim biesiadne nagrania ( większosc piosenek radioa kaszebe) pozdrawiam i zycze udanego wesela.
p.s.my tez mamy slub w 2012 i naprawde juz trzeba wszystko zajmowac. pozdrawiam.

zapomniałam...numer telefonu do tego zespolu, bo nie wiem czy mają stronkę internetową. tel 798 162 173 powodzenia :)

Dalida, znasz może nazwisko kogoś z tego zespołu?? :)

Pytanie już dawno zadane, ale opinia świeża też się pewnie komuś przyda. Mniej więcej dwa tygodnie temu moi rodzice mieli w tej sali złote wesele i muszę przyznać, że jestem pod dużym wrażeniem. Sala bardzo elegancka i przestronna , właściciele bardzo mili, zaspokoili wszystkie (a nawet więcej) nasze oczekiwania. Szefowa kuchni pani Krawczyk przygotowała i co ważne pięknie podała naprawdę dobre jedzenie, a do tańca przygrywał polecony przez lokal zespół Marines. Dla moich rodziców była to impreza marzeń, goście z tego co widziałem też byli zadowoleni, a ja się cieszę, że wszystko się udało. Rzadko wpisuję opinie w internecie, ale tu robię wyjątek, żeby podzielić się pozytywnymi wrażeniami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
jezeli Ci chodzi konkretnie o ta sale to sala atmosfera menu jest ok
moj kuzyn i kolezanka mieli w tym roku i byli b zadowoleni z obslugi
i zespolu ,Metrum, z wejherowa super zabawa,polecam.
dolacze kontakt a moze akurat Ci sie przyda 505806271
pozdrawiam

hejka dziewczyny my z narzeczonym pobieramy sie na wrzesnia 2012 r i sale juz zaklepalismy i wplacilismy zaliczke od nas wzieli 4000 za sale pani krawczyk tez bedzie nam wszystko robic odnosnie cateringu oczywiscie z poprawinami i pokoje dla gosci i oczywiscie dla nas .Sala jest piekna bylismy tam i czuje ze wesele bedzie wspaniale firme sie zamowi wystroja sale kosciol bedzie gosci na 100 osob bedzie napewno super a orkiestre mamy z Marynarki wojennej z Gdyni kamerzysta i fotografa tez mamy juz po wplacane zaliczki itd. a wiec ktos kto sie zastanawia nad wybraniem tej sali to naprawde polecam dzisaj nie sa w modzie hotele to jest sztuczne ale wiadomo kazdy ma swoje urojenia i gus pozdrawiam !!!!!!!!!!

co w tej sali jest fajnego że za kupę kasy nikt nie raczy sprzątnąć kibli czy uzupełnić papieru toaletowego bo dodatkow się za to nie zapłaciło a wymówka obsługi że sala jest wynajmowana osobno to już moim zdaniem wykręy na maksa! Albo kasowanie 500 zł za kelnera który niby to ma roznosić alkhol po stołach a tak naprawdę może się pojawia ze dwa razy. A tort w prezencie to kolejne przegięcie za niczym to nie smakuje chyba że to tort o smaku masła ble. Podliczając wszystkie ukryte koszta na eleganckiej sali lub hotelu zapłacicie tyle samo tylko że z góry będziecie wiedzieć ile zapłacicie! Mam nadzieję że już nigdy nie będę tam na żadnym weselu! Jedyne co za nimi przemawia to ładna okolica i nic więcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sporo sal weselnych ostatnio odwiedziłam i nie jestem jeszcze do końca zdecydowana, ale zastanawiam się właśnie nad salą Opus, a co do kosztów to wszędzie są podobne i praktycznie wszędzie doliczają za dodatkowe usługi i każdy z góry o tym wie podpisując umowę.
Podoba mi się okolica i to, że teren jest zamknięty i można wyjść do dużego ogrodu.
Chciałabym płonące pochodnie właśnie w ogrodzie a na innych salach nie mam takiej możliwości. Standard sali jest niezły i z tego co słyszałam, to sporo się zmieniło na plus.
A tort w prezencie - miły gest :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a ile beziesz płacic za osboe??

Stokrotka jeśli smakuje Ci masło to ok tort byłby miłym gestem gdyby nie jego wykonanie i smak a płacąc 170 zł od osoby spodziewam się czegoś lepszego niż kiełbasy z kapustą na kolację. Życzę powodzenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

lala - płacę 170 zł za osobę z poprawinami i ciastami ( w cenie pokój dla nowożeńców) i nie mam w menu kiełbasy z kapustą :)
Każdy indywidualnie dobiera sobie co chce, więc jeśli u Natki była kiełbasa, to widocznie tak ustaliła z szefową kuchni. To już jest zwykłe czepianie , a nie jakieś rzeczowe argumenty. Sorry Natka, ale niedawno podpisałam umowę i wszystko jest w niej wyszczególnione. Dokładnie wiem na co się decyduję, chyba, że Ty swoją podpisałaś w ciemno a menu ustaliła Ci przypadkowa osoba.
Pozdrawiam :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a na jaki rok rezerwowałaś??

witam to ja Tinka pisze do Natki wydaje mi sie ze masz duze problemy odnosnie co do tej sali opus jesli niewyszlo Tobie wesele i menu w tej sali to miej pretensje do siebie ,poniewaz planowanie wesela to jest cos wyjatkowego i szczegolnego ,dletego nieczepiaj sie innych i prosze niewypisuj glupot ze mialas kielbase czy tort o smaku masla .Najwidoczniej masz malo pomyslow i slaby gust my z narzeczonym mamy wesele tam za rok we wrzesniu i wiem i wierze w to ze pani Krawczyk wspaniale potrafi gotowac i udekorowac wystarczy tylko omowic pewne sprawy a nie jesli tobie niewyszlo tak jak chcialas to niemiej teraz pretensji do calego swiata !!!!!!!!

stokrotka witam kiedy macie wesele w tej sali opus my za rok we wrzesniu a wy ???????????pozdrawiam

my też za rok, ale w październiku :)
Pozdrawiam

Natka bez obaw możesz decydować się na Panią Krawczyk, którą znam od 12 lat. Wówczas byłam na weselu kuzynki i tak mi się podobało, że rok później Pani Krawczyk wyprawiała moje wesele. Jest to kobieta z klasą i potrafi tak poprowadzić imprezę, że nie tylko Para Młoda, ale również goście na długo mają miłe wspomnienia.
W sumie byłam na czterech weselach organizowanych przez tą kobietę i za każdym razem wszystko było dopięte na ostatni guzik. Oczywiście raz było bogatsze a raz skromniejsze menu, ale to już od Was zależy na ile ma być wystawne Wasze wesele.
W tym roku miałam Pierwszą Komunię syna na sali Opus i tym razem również się nie zawiodłam. Na tej sali można wyprawić trzy a nawet cztery komunie, wówczas koszty sali bedą bardziej rozłożone, ale i z tym można się dogadać z właścicielką, tylko trzeba rozmawiać.
Ludzie myślą, że coś tam wpłacą a resztą niech się martwia inni, a później krytykują i wytykają tylko to co im się nie podobało. Twoje wesele więc musisz wiedzieć czego chcesz i ustalić dokładnie czego oczekujesz, ja nie zawiodłam się na Pani Joannie Krawczyk jestem pełna szacunku i podziwu dla tej kobiety.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja miałam na tej sali wesele w sierpniu i nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko udało się idealnie. Jedzenie było pyszne- wszyscy goście chwalili, obsługa również super. Jestem naprawde bardzo zadowolona. Polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam ja miałam na tej sali wesele w sierpniu 2010.. I Natka nie wiem czemu jesteś tak zbulwersowana skora wszystko jest przedstawione z góry przy podpisywaniu umowy. mi z góry powiedziano że płacę 3500za salę + media i ich kucharka. na salę mogłam wziąść ich obrusy ale chyba była opłata za wypranie ich. z góry wiedziałam że kibli ani zbitych szkalnek czy rozlaneg soku podczas wesela oni nie sprzątają, tak samo papier toaletowy czy ręczniki i mydło też sama kupuję ale co to za problem jak masz kulturalnych gości to ci nie nażygają i nie musisz sprzątać a papier to powkładałam po 4 rolki do każdej ubikacji i było z głowy. zapłaciłam im za sprzątaczkę chyba 200 czy 300 złotych i następnego dnia był pożądek.

a co do kucharki to jest bardzo dobra i ma duży staż a jeśli ci było mało to pretensje tylko do siebie bo dwukrotnie się spotykasz z kucharką i omawiasz menu. ja płaciłam 120zł za osobę i jedzenia jeszcze mnustwo mi zostało i goście byli zachwyceni.

a no i wódkę i napoje u mnie roznosili świadkowie bo od tego oni są
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dla wyjaśnienia ja nie miałam tam wesela tylko byłam gościem, a z Młodą Parą mam bliski kotakt, więc opisałam swoje odczucia jako gość bo choć często Młodej Parze mówi się że było super to nie zawsze jest tak kolorowo. A nagonka jaka tu powstała to absurd! To jest forum i każdy ma prawo opisać swoje odczucia. Ja tej sali nie polecam i tyle jeżeli wam to odpowiadało to ok wasza sprawa! Są lepsze lokale o wyższym standardzie gdzie toalety czy rozlany sok albo zbitą szklankę kelnerzy sprzątają odrazu a nie kwoki siedzą na zapleczu i głupa palą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam cie Natka moze i masz racje w tym ze kazdy ma prawo wyrazic swoje odczucia ,tylko pamietaj o jednym nie krytykuje sie odrazu wszystkiego bo potem mozesz zalowac albo bedzie tak ze sama jeszcze bedziesz miala tam wesele, bo czasem jest tak ze ktos obgaduje z zazdrosci ze sie niepodobalo itd ........a okaze sie ze za jakis czas i ty tam bedziesz sie bawic na swoim weselisku .Skoncz juz z tym wypisywaniem jak ci bylo zle na tej sali bo to juz nudne sie robi jak jestes na tyle inteligentna to chyba zrozumiesz !!!!!!!!!!Pozdrawiam

dl

Jesteście obłudne jak nic swoją opinię wyraziłam raz i były to rzeczy które mnie raziły więc same skończcie nagonkę, a swojego wesela napewno tam nie wyprawię!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam tam kilka dni temu na weselu, chętnie przedstawię osobom zainteresowanym swoją opinię z perspektywy gościa, jak coś piszcie na maila; są zarówno plusy jak i minusy

witam cie karolinka ja jestem ciekawa twojej opini jak mozesz to napisz ja mam tam wesele swoje we wrzesniu 2012 roku chcialabym sie dowiedziec jakie odnioslas wrazenie jako gosc !!!!!!!!!Pozdrawiam

Tinka napisz do mnie na maila to ci opiszę swoje wrażenia

witam cie Karolina jak mozesz podaj mi swojego e -mail Pozdrawiam

slubnemarzenie@slubnemarzenie.pl :)

Tok temu robiliśmy tam wesele naszej córki.Goście jak i młodzi byli bardzo zadowoleni impreza odbyła się już na nowej sali.Szefowa kuchni pomimo słusznego wieku wszystko trzyma w ryzach i nad wszystkim panuje.Jedzenie bardzo smaczne i wszystkiego pod dostatkiem,nie do przejedzenia.Gorąco polecam z całą odpowiedzialnością.pozdrawiam.

Inne tematy z forum

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu