Re: sale weselna opus wejherowo
Natka bez obaw możesz decydować się na Panią Krawczyk, którą znam od 12 lat. Wówczas byłam na weselu kuzynki i tak mi się podobało, że rok później Pani Krawczyk wyprawiała moje wesele. Jest to kobieta z klasą i potrafi tak poprowadzić imprezę, że nie tylko Para Młoda, ale również goście na długo mają miłe wspomnienia.
W sumie byłam na czterech weselach organizowanych przez tą kobietę i za każdym razem wszystko było dopięte na ostatni guzik. Oczywiście raz było bogatsze a raz skromniejsze menu, ale to już od Was zależy na ile ma być wystawne Wasze wesele.
W tym roku miałam Pierwszą Komunię syna na sali Opus i tym razem również się nie zawiodłam. Na tej sali można wyprawić trzy a nawet cztery komunie, wówczas koszty sali bedą bardziej rozłożone, ale i z tym można się dogadać z właścicielką, tylko trzeba rozmawiać.
Ludzie myślą, że coś tam wpłacą a resztą niech się martwia inni, a później krytykują i wytykają tylko to co im się nie podobało. Twoje wesele więc musisz wiedzieć czego chcesz i ustalić dokładnie czego oczekujesz, ja nie zawiodłam się na Pani Joannie Krawczyk jestem pełna szacunku i podziwu dla tej kobiety.
2
1