salon AGNES

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
a jakie macie opinie o tym salonie? mam nadzieje, ze bardziej pozytywne niz o innych. Moje odczucia - ale po pierwszej wizycie - jak najbardziej pozytywnie.. co mnie czeka dalej? :)
Jez
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon AGNES

Jeziorko - polecam Agnes!
A oto dlaczego - poczytaj sobie, to moj stary post (slubowaliśmy 11 września) - to powinno Cię przekonać:-):

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=11392&t=11392

Mnie osobiscie ten salon troche rozczarowal. Byc moze dlatago, ze praktycznie wszystkie panny mlode, na slubach ktorych bylam, mialy na sobie ich suknie. No i idac tam nie znalazlam nic, czego wczesniej juz nie widzialam. Nie podobalo mi sie tez to ze troche jest za ciemno w tym salonie i nie moglam sobie dokladnie sprawdzic odcienia sukni. Ale mysle ze pojade tam jeszcze raz, bo w ciagu pol roku od mojej ostatniej wizyty moglo przybyc cos nowego. Pozdrawiam

izaa, widzialas na zdjeciu jaką ja mialam suknię. Może wyrazne to foto nie było, ale w miare widać.
Wiesz, ja weszłam do Agnes jako pierwszego salonu, gdy dowiedzialm się że w Angelio mnie osuzkali i wyrolowali. I powiem Ci, że to byl akurat Agnes, bo z brzegu ulicy. pewnie w innym też bym zalazła to oc chciałam.a własnie chciałam cos skromnego ale charakterystycznego w miarę.
A poza tym ja juz miałam przejścia z angelio i zaszłam do Agnes, bo kilka osób mi poleciło - także pod kątem UCZCIWOŚCI

Ale fakt, wszystkim pannom polecam jednak wędrówkę po kliku salonach. nie ma to jak przegląd sytuacji:-)

no to się cieszę, że nie macie wiele zastrzeżeń - patrząc na gorące dyskusje nad innymi salonami :)
Jeszcze jedno pytanie "debiutantki" - czy w Trojmieście można zamówić suknię z każdej kolekcji, jaką się wymarzy, czy nie jest tak dobrze i za wymarzoną trzeba jeździć np. do W-wy? I czy ktoraś z Was cos takiego robi... ? Merci
Jez

Mialam slub w zeszlym roku w czerwcu , sukienke zamowilam w styczniu wlasnie w Agnes . Panie powiedzialy , ze max. trzy miesiace czeka sie na szycie (w miedzyczasie mialam byc poinformowana o przymiarkach), wiec spokojnie czekalam do poczatku kwietnia lecz nikt nie byl laskaw do mnie zadzwonic , wiec sama poszlam sprawdzic co sie dzieje . I co sie okazalo - sukienka dla mnie przez pomylke ( tak to mi tlumaczono) nie zostala jeszcze zamowiona , no i oczywiscie, ze zaraz to zalatwia. Zawierzajac niby dobrej renomie firmy kolejny raz zaufalam i czekalam dalej. Kiedy pod koniec kwietnia zadzwonilam juz bardzo zdenerwowana , pani przez sluchawke poinformowala mnie , zebym nie panikowala , ze do czerwca sie wyrobia i ze nie jestem jedyna klientka ,ktora ma ,,poslizg'' i mam sie uzbroic w cierpliwosc. Jezeli chodzi o final tej sprawy , to sukienka byla gotowa cale 9 dni przed slubem , moje nerwy siegaly zenitu i uwazam , ze salon ten jest mocno przereklamowany i w profesjonalnej firmie takie nawalanki nie powinny miec miejsca. Pozdrawiam.

A mna sie tam nikt nie zainteresowal , sklep ponury , ciemny i jak dla mnie przygnebiajacy. Co to w ogole za salon bez okien , przeciez tam koloru sukien dokladnie nie widac .