salon BEAUTY

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
chcę tam wypożyczyć sukienke śłubną na grudzień ale sama nie wiem bo po przeczytaniu kilku opinii mam wątpliwości pomózcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon BEAUTY

ja mam tam wypożyczyłam suknię na Grudzień i miałam obawy ale dziewczyny były miłe a suknia przepiękna CEline. Polecam byłam wszędzie i tam najbardziej mi pasowało. Polecam.

Jak sie mozesz wypowiadac skoro do grudnia jeszcze troche czasu i nie wiadomo jaki bedzie final. Moj niestety byl koszmarny, suknia wczesniej zarezerwowana przy odbiorze byla pochaczona , z dziurami na tiulowej halce i w dodatku przerobiona (niby na kogos wczesniej) przez co stracila swoj poprzedni fason. Najgorsze wspomnienie ze slubu to salon Beauty!

I co zrobiłaś ? Bo jak by mi się przytrafiło to kazałabym zdjąć halkę z innej sukini. a pozatym to je ostrzegłam , że słyszałam rózne opinie i nie wyobrażam sobie , że może być coś nie tak. A że były miłe to fakt.

To chyba nie jest najwazniejsze czy ktos jest mily czy nie . Najwazniejsza jest sukienka , a jezeli chodzi o beauty , to na dwoje babka wrozyla , raz sie uda a raz nie . Ja w kazdym razie duzo niezbyt pochlebnych opini o tym sklepie slyszalam . Ale moze bedziesz miala wiecej szczescia. Pozdrawiam.

faktycznie rozne sa opinie i różne są też doswiadczenia, trzeba kierować się własnym zdaniem a nie opiniami pań, bo one za każdym razem mówią coś inego, należy też bardzo uważnie przyglądać się podczas pzrymiarki tej pierwszej i potem ostatniej, lepiej umówić się około 6-5 dni pzred ślubem na odbiór sukni i ostateczne dopasowanie żeby się ubezpieczyć, trzeba być stanowczym na pzrymiarce i iść z kimś kto zna się troche na szyciu bo panie chętnie wcisną ze to akurat teraz material sie zle uklada i ze później się wygładzi :) bo sie nie wygładzi !!! dopilnować zeby suknia nie lezała na kole bo paniom nie chce sie zmiejszac - i generalnie nie lubia zbyt wybrednych i dokladnych klientek - ostatecznie bylam zadowolona ale kosztowalo mnie to sporo nerwow, suknie trzeba bylo sporo zmniejszyc choc mial byc uszyty nowy mdel rozmiar 36 a byla mala 40 dodam ze pzred samym slubem pozrądnie schudłama a i tak normalnie nosze 34.... badzcie zatem stanowcze i nie dajcie sie podpuscic ale ten salon nie rozni sie chyba od innych , wszedzie moga sie rozne zreczy pzrydazyc i nie da sie temu zapobiec, niestety
podkreslam jeszcze raz ze bylam zadowolona ale tylko dzieki temu ze 3 dni pzred slubem postawilam na swoim
pozdrawiam i milych pzrygotowan życzę

Współczuje, ale ja jestem z niego bardzo zadowolona.Liczylam sie z tym ze nie bedie to tak doskonala suknia jak noowa, ale podobala sie wszystkim a nie tylko mi.

ja bylam z salonu bardzo zadowolona...wupozyczalam suknie i wcale nie musialam sie martwic, ze cos sie stanie...suknie oddalam nie czyszczona, z podarta halka a i tak zwrocono mi kaucje ;-)

ciekawe czy oba salony Beauty obsługują tak samo: ten w Gdańsku i ten we Wrzeszczu...?

myślę ze w Gdańsku zdecydowanie lepiej. Niestety we Wrzeszczu jest jedna kobitka bardzo nieprzyjmna i niesympatyczna i nie zależy jej czy weźmiesz u nich sukienkę czy też nie. Kilka koleżanek miało z nią "nieprzyjmne rozmowy", jedna z nich kupowała od nich sukienkę za naprawdę nie małe pieniądze i niestety spóźniła się na przymiarkę 10 minut. Została przez tą Panią skrzyczana i poinormowana że zostało jej tylko 20 minut!!! Co innego w Gdańsku, Panie są bardzo miłe i służą pomocą, fakt że tego czasu też nie ma za wiele ale to wynika z faktu że tak dużo osób korzysta z tego salonu.
W oba salonach są inne sukienki i wydaje mi się że w Gdańsku jest lepsza oferta. Szkoda tylko że nie mają strony internetowej, aby móc sobie przejrzeć ich kolekcje.