salon BJ w Wejherowie- :/ :(
Jestem tak wściekła,że muszę to napisać.Byłam na poszukiwaniach sukni ślubnej-jeszcze dużo czasu,ale chciałam się zorientować jaki fason mi pasuje itp itd żeby wiedzieć czego szukać.
Wchodzę sobie do BJ w Wejherowie,mówie dzień dobry-nic.
Pani jedna stoi i mierzy suknie.Przychodzi ekspednientka,podchodzi do niej ze szpilkami,nie zwróciła w ogóle na mnie uwagi-nie powiedziała nawet żebym chwilkę poczekała,że ona musi to skończyć-no COKOLWIEK!!
No to pytam czy ma PAni czas żebym mogła popmrzymierzać sukienki.Ona z łaską,że tak tylko jak ta Pani skończy.Pyta mnie kiedy ślub,ja że w maju.A ona na to! Ależ to za wcześnie pani przyszła z wielkim fochem i zdenerwowaniem.Prawie mnie wywaliła z tego salonu.
TRAGEDIA!!Myślałam,że ją tam rozniosę.Wyszłam,bo co miałam zrobić.Ale z taką obsługą to się nie spotkałam.
Ja myślałam,że im zależy na sprzedaży,ale jak nie to nie;P
POszłam do MAGDY i tam Pani mi pomogła.poprzymierzałam.
Może i suknie w BJ ładnie szyją,ale obsługę mają fatalną.:/
I tak w rezultacie już kupiłam sukienkę...w salonie Marietta:)
Wchodzę sobie do BJ w Wejherowie,mówie dzień dobry-nic.
Pani jedna stoi i mierzy suknie.Przychodzi ekspednientka,podchodzi do niej ze szpilkami,nie zwróciła w ogóle na mnie uwagi-nie powiedziała nawet żebym chwilkę poczekała,że ona musi to skończyć-no COKOLWIEK!!
No to pytam czy ma PAni czas żebym mogła popmrzymierzać sukienki.Ona z łaską,że tak tylko jak ta Pani skończy.Pyta mnie kiedy ślub,ja że w maju.A ona na to! Ależ to za wcześnie pani przyszła z wielkim fochem i zdenerwowaniem.Prawie mnie wywaliła z tego salonu.
TRAGEDIA!!Myślałam,że ją tam rozniosę.Wyszłam,bo co miałam zrobić.Ale z taką obsługą to się nie spotkałam.
Ja myślałam,że im zależy na sprzedaży,ale jak nie to nie;P
POszłam do MAGDY i tam Pani mi pomogła.poprzymierzałam.
Może i suknie w BJ ładnie szyją,ale obsługę mają fatalną.:/
I tak w rezultacie już kupiłam sukienkę...w salonie Marietta:)