salon BJ w Wejherowie- :/ :(

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Jestem tak wściekła,że muszę to napisać.Byłam na poszukiwaniach sukni ślubnej-jeszcze dużo czasu,ale chciałam się zorientować jaki fason mi pasuje itp itd żeby wiedzieć czego szukać.
Wchodzę sobie do BJ w Wejherowie,mówie dzień dobry-nic.
Pani jedna stoi i mierzy suknie.Przychodzi ekspednientka,podchodzi do niej ze szpilkami,nie zwróciła w ogóle na mnie uwagi-nie powiedziała nawet żebym chwilkę poczekała,że ona musi to skończyć-no COKOLWIEK!!
No to pytam czy ma PAni czas żebym mogła popmrzymierzać sukienki.Ona z łaską,że tak tylko jak ta Pani skończy.Pyta mnie kiedy ślub,ja że w maju.A ona na to! Ależ to za wcześnie pani przyszła z wielkim fochem i zdenerwowaniem.Prawie mnie wywaliła z tego salonu.
TRAGEDIA!!Myślałam,że ją tam rozniosę.Wyszłam,bo co miałam zrobić.Ale z taką obsługą to się nie spotkałam.
Ja myślałam,że im zależy na sprzedaży,ale jak nie to nie;P
POszłam do MAGDY i tam Pani mi pomogła.poprzymierzałam.
Może i suknie w BJ ładnie szyją,ale obsługę mają fatalną.:/

I tak w rezultacie już kupiłam sukienkę...w salonie Marietta:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon BJ w Wejherowie- :/ :(

trochę chaotycznie napisałam,ale mam nadzieję,że choć trochę zrozumiałyście
:))

a która została twoją wybranką? :P

właśnie nie ma jej nigdzie w necie.Szukałam i szukałam,ale nie ma:)-może to i lepiej,bo narzeczony nie znajdzie:P
jestem ogólnie w szoku,ze taka mi się spodobała,bo jest bardzo skromna i delikatna.Mierzyłam koronkowe z serii Pronovias,ale bardzo mnie postarzały-poprostu nie pasują mi chyba.Ale potwierdzam,że to się czuję,ze to ta sukienka:) mierzyłam dużo i się denerwowałam,że się nie zdecyduje,ale trafiło mnie jak założyłam tą "moją":)
zupełnie inny fason,krój,styl niż te które podobały mi się w necie:))
tak jak z facetem-to się czuje że to ten-znaczy TA sukienka;P

aja szyłam w Bj i z obsługi i szycia byłam bardzo zadowolona. Moje koleżanki (a było ich trochę), które tez szyły tam swoje suknie były zadowolone.

czy Ty nigdy nie masz gorszego dnia? I zawsze jesteś uśmiechnięta i miła dla wszystkich...?

Pewnie,że miałam,ale oczekiwałam pomocy,a od tego są te panie tam chyba nie?

jakie sa koszty w tym salonie? to poza trojmiastem, wiec moze taniej??

szczerze powiem nie wiem jak wtym bo wyszłam,ale poszłam do MAGDY(też w Wejherowie) to tam w tym momencie jest wyprzedaż i każda suknia kosztuje 899zł.A są niektóre naprawdę ładne.

Czy możesz podać jakies namiary na MAGDE? adres,strona internetowa?

http://www.salonmagda.pl/?id=12

tam wszystko jest

Hej,
Ja szyłam sukienkę w BJ i byłam bardzo zadowolona. Koszt całej sukienki z welonem, rękawiczkami i bolerkiem 1200zł
pozdrawiam
Sylwia

ja tez szylam sunkie w Bj i jestem z nich bardzo zadowolona..moze jak mowilas dzien dobry to Ci odp tylko,ze Ty nie uszlyszalas...a jesli Cie zrazila obsluga to zaluje bo u Nich bys mogla miec suknie to 1600zl a nie za 2,500zl...ja za swoja pieknosc,rekwiczki,bolekrko,podusie,welon i butki zaplacilam 1300zl

Inne tematy z forum

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.