salon ELJA we Wrzeszczu-opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
hej dzis bylam zobaczyc suknie i zapoznac sie z oferta sklepu,czy ktoras z was juz tam kupowala????prosilabym o opinie te lepsze i gorsze:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon ELJA we Wrzeszczu-opinie

Jak dla mnie to nie bardzo! Nazucaja swoja wizje! Nie bardzo bylam zadowolona z uslug tego salonu. Oczywiscie to jest moja opinia i nikt nie musi sie z nia zgadzac! Pozdrawiam ;-)))

Mam nadzieje, ze inni napisza Ci ciekawsza opinie!!!

HEJ JA SZYLAM TAM SUKIENKE I BYLAM SUPER ZACHWYCONA OBSŁUGA I WSZYSTKIM INNYM.TERAZ WISI U RODZICÓW W DOMU I CZEKA NA TEN DZIEN.WYBRAŁAM SOBIE SUKIENKE OD NICH I TROCHE JA PRZEROBIŁAM.

najlepiej sprawdz tu:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=94491&t=90901

ja z kolei jestem bardzo zadowolona. Rewelacyjna cena, dobra jakos, dobry krawiec który dobierze sukienke do sylwetki. No i mila Pani obslugujaca :-)

Heja! Ja też dzisiaj tam byłam i byłam też w "lanetti" które nie zrobiło na mnie dobrego wrażenia a Elja wydaje mi się całkiem dobrą pracownią. Rozmawiałam z szefem i przymieżałam już tam gotową suknię. Fakt że facet ma swoje wizje ( z którymi przecież nie trzeba się zgadzać bo to mają być nasze sukienki a nie jego),ale też dobrze doradza. Zna się na rzeczy doskonale - jak zatuszować wady sylwetki i suknie są też dobrze uszyte!

zgadzam sie.szef nie narzuca ale doradza bardzo konkretnie i szczerze wskazuje wady i zalety sylwetki.

a ja długo długo nie mogłam zdecydować się ELJA czy LANETTI... w końcu wybrałałam Lanetti... (tak na 99%) min ze wzgledu na to, że w Lannetti można odrobinkę taniej uszyc sukienkę i można ciut taniej kupić welon...
ale
ale szyję suknie w lipcu , więc nie wiem czy mi się jeszcze nie odmieni, zwłaszcza że pracuję bardzo blisko salonu ELJA , więc wygodnie było by mi chodzić tam na przymiarki ....

podam jeszcze kilka wątków , może sie przyda :

23. Re: Buty ekri - gdzie kupić ? (Weselnik) niuniusia26 17-03-2006 21:48

24. Re: suknia-salon Elja (Weselnik) gość 15-03-2006 14:23

25. Re: gdzie buty bez czubów? (Weselnik) andzia1 15-03-2006 14:21

29. suknia-salon Elja (Weselnik) monia27 15-03-2006 14:08

30. Re: Mam sukienke - moje spostrzeżenia (Weselnik) krutka 14-03-2006 21:29

Inne tematy z forum

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...