salon creato

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, spodobała mi się sukienka w tym salonie. czy to dobry i sprawdzony salon????;)))dzięki i pozdrawiam !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon creato

Musisz miec dobry gust , powodzenia.

a gdzie jest tan salon? ma jakas stronke?

we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej, naprzeciwko Eleganta, a obok sklepu Apia (chyba tam ta Apia jeszcze jest, a przynajmniej kiedyś była). To nie jest jakiś duży salon, więc trzeba się rozglądać, bo można przejść (tak było ze mną, prawie go minełam, w ostatniej chwili się zorientowałam, że to już tu :)

I SPODOBAŁO CI SIĘ COŚ???

Owszem wpadła mi w oko jedna sukienka 1-częściowa, ale jak na mój gust - akurat jak na taki prosty model (prosta, skromna, na cieniutkich ramiączkach, bez żadnych koronek, falbanek ani bajerów, tylko kilka kwiatków doklejonych na biuście, na suwak z tyłu) była zdecydowanie za droga (1600 zł). Inne modele już od 1200 zł (prawie wszystkie 2-częściowe), można sobie coś wybrać, a na pewno zawsze warto pooglądać :) Panie bardzo miłe w sklepie

Ja kupowałam tam sukienkę 3 lata temu , wtedy to był salon Madonna, tzn. CREATO ale wtedy należeli do sieci Madonna. Byłam baaardzo zadowolona i z obsługi i z sukni. Polecam !!!

Maja swoją stronkę, ale nie odpala mi sie :-(

http://www.creato.pl/

Mi dziala

mi akurat nic się tam specjalnie nie podobało, ale babki są przemiłe, aż chce się wszystko mierzyć, nie to co w gwiazorskich salonach :))