salon etienne

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Co sądzicie o salonie Etienne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon etienne

to ten salon w osowie??

tak, dokładnie.
podobają mi się tam suknie ( jak na razie to patrzyłam jedynie na necie), dlatego chciałam się dowiedzieć jaka atmosfera, terminy i ogólnie czy macie jakieś zastrzeżenia, opinie.

wiec musisz sie umowic bo to jest w prywatnym domu:) suknie sa francuskie i czesto za gruba kase nawet bardzo gruba
ktos mi mowił ze 12 tys to norma ale nie widziałam wiec nie wiem

ups...nie wiedziałam

co Wy, nie kosztuja az tyle... Bylam, przymierzalam, ceny dosc konkurencyjne- tzn nizsze niz np w Madonnie czy Agnes lub na tym samym pułapie (w zależności od "strojności" danego modelu). Ogólnie warto pojechać i zobaczyć, bo naprawdę niektóre sukienki są niepowtarzalne.

Salon prowadzą mama z córką i nie są zbyt wprawione w obsłudze klientek (przynajmniej w marcu nie były), poza tym dziwnie tam troche, i powiem ze sama zadalam sobie pytanie "co ja tu robie" po wejsciu do srodka... No ale może warto?

no widzisz ile ludzi tylko opini:) sasiadka mi mowiła ze tyle kosztuja:)
to fajnie to przejde sie do nich jak bede szukac sukienki.

dokladnie, trzeba samemu sprawdzic, bo przyznam szczerze, ze jedynie tam widzialam jak na razie naprawde ladne, z klasa sukienki...

wiesz one maja to w domu czyli nikt cie nie bedzie pospieszał i na luzie bedziesz mogła przymierzac:) dlatego napisz jak bedziesz po:)

orajt;), obecnie przebywam za granica, a slub mamy w czerwcu 2009, wiec planowalam tak kolo poznej jesieni zajrzec,; zdam relacje :)

Kolezanka gosia1234 mnie rozwalila tym tekstem, 12 tys?? Ktos cie niezle wkrecil chyba....:))) Nigdzie w Trojmiescie takich cen nie widzialam, a juz na pewno nie tam.

Bylam w maju, musze przyznac ze sukienki maja bardzo fajne i jak dla mnie - poniewaz jestem puszysta - byly tez modele w rozmiarze 44 i 46, co mi sie bardzo podobalo, bo generalnie ciezko o takie no i zeby jeszcze byly ladne i modelowaly sylwetke.
Ceny sa, oczywiscie wg mnie, srednie, wypozyczenie mniej wiecej 1000 zl, kupno tak z 1600 - 2200.Wlasnie mysle nad jednym modelem:D
Co do miejsca, mi nawet to bardziej sie podobalo bo nikt nie moze podgladac cie z witryny i mialam spokoj i nikt mnie nie poganial.

Ilaria nie wiem o co ci chodzi. ktos mi tak powiedział wiec napisałam tak jak słyszałam!!! a własnie ze to sa realne ceny 12 tys bo znam dziewczyne ktora za podobna sume kupiła kiecke

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...