salon henryk w wejherowie namiary

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
jesli ktoras ma nr telefonu to poproszę
z góry dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon henryk w wejherowie namiary

"Henryk" Studio Fryzjerskie Henryk Mosiejko
Branża: Fryzjerskie usługi, salony

Wejherowo, ul. Weteranów 4, tel. 058 6723291

to jedynie jest w necie...mi chodzi o salon henryk w centrum kaszuby....

7781894 - to chyba ten numer, ale nie jestem pewna czy mam aktualny w komórce... Musiałabym sprawdzić w domu bo tam mam ich wizytówkę :)

Nawet nie wiedziałam, że w centrum jest inny Henryk ;) Znam tylko tego, co Ci podałam. Zrobili mi fryzurę na studniówkę. Wyglądałam, jak baranek ;)

bede wdzieczna jak sprawdzisz ja w tym czasie bede dzwoniła pod podany przez ciebie...poki co nikt nie odbiera;)ale moze od 10 czynne..

numer jest prawidłowy a czynne jest od 10.00 proponuje jednak uwazac bo Henryk w CK niestety sie popsul!!! umawialam sie na czesanie slubne 3 miesiace przed slubem jak przyszlam zeby potwierdzic tylko dlatego ze kolezanka tez sie tam umawiala i jak chciala isc na probna to jej powiedzieli ze wcale nie jest umowiona, okazalo sie ze ze mna jest podobnie - i zamiast mnie jest juz zapisany ktos inny- Fryzjerka do ktorej sie umawialam z reszta ta najbardziej tam polecana od upiec slubnych wcale nie czula sie winna i nawet mnie nie przeprosila powiedziala ze to nie jej wina " ze karteczka sie zgubila" - nie tak w dzisiejszych czasach powinno wygladac podejscie do klienta !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

7781894 Ck od 10-21
6723291 Weteranow od 10-18 w soboty od 8-15