salon sukien Natalia??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć dziewczyny.
Co myslicie o salonie sukien slubnych Natalia? A może są na forum takie dziewczyny które miały z tego salonu sukienkę? Szukam takiego salonu gdzie uszyją sukienke dla mnie (nie chce wypozyczać bo chce miec tak całkiem na miarę uszytą dla mnie) i bede mogła ją potem oddać do tego salonu do wypozyczania dalszego dla innych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon sukien Natalia??

a gdzie jest ten salon??? ja chcę zrobić dokładnie tak samo ja TY :)

ja wypożyczałam tam w zeszlym roku sukienkę (wrzesień 2004) i byłam bardzo zadowolona, wszystko było tak jak uzgodnione, dostałam kaucję zwrotną, mogę polecić.

Hej , nie dajcie sie nabrac , ja sie niestety nabralam , obiecali . ze dadza mi nowa sukienke ( niby miala byc szyta dla mnie) a okazalo sie , ze to stary zuzyty model a wciskali mi glupoty. Straszna afera tuz przed slubem , nerwy i placz. Stracilam zaliczke , nikt mi nic nie zwrocil . Naprawde szkoda nerwow.

Hej. Salon Natalia jest na 3 maja w Gdyni i sama tam kupowałam sukienkę. Jestem bardzo zadowolona i ze sukienki i z pań które mnie obsługiwały. Nie wciskały mi nachalnie żadnej sukienki, tylko profesjonalnie mi doradzały. Tak że mam już swoją wymarzoną sukienkę i naprawdę mogę polecić ten salon. A co do zaliczek i czyszczenia, to nie miałam z tym żadnego problemu. Z tego salonu wyszłam z sukienką bialuśką jak śnieg, ale i tak panie powiedziały że dadzą ją do czyszczenia i zrobią to gratis. Polecam i pozdrawiam. Asia

dzięki za namiary :)
pozdrawiam

ja tez tam swoja szylam i jestem zadowolona, tylko szkoda ze nie odkupuja jej pozniej, bo teraz wisi i zajmuje maly pokoj.
tak jak sobie zyczylam suknia podkreslala pewne ksztalty. uszyta bardzo dobrze, to powiedziala moja mama , ktora zna sie na szyciu(widziala te w duzych salonach i np. o sukniach z agnes nie miala dobrego zdania, przy fiszbinach czesto material sie marszczyl a tak nie powinno byc). poza tym mialam bardzo wygodny gorset, nic mnie nie obtarl pod pachami, ramiaczka trzymaly sie na miejscu a nie ciagle spadaly, a tak bylo u moich kolezanek!

Siostra szyla u nich i byla bardzo niezqdowolona , zle skrojona , dekold odstawal , jak reke podniosla do gory to caly brzuch bylo widac. Widac szyja jak im sie uda .