salon w Tczewie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy któraś z Was wypożyczała tam suknie, podobno mają tam niższe ceny i duży wybór
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon w Tczewie

Salon "Alicja" w Tczewie przy Alei Zwycięstwa zrobił na mnie bardzo dobre wrazenie, a odwiedziłam prawie wszystkie ważniejsze salony w Trójmieście. Wybór sukienkek jest na prawdę duży. Są ładnie wyeksponowane. Jest sporo manekinów. Sukienki są białe, czyściutkie. Nie widzialam żadnej poszarzałej. to robi dobre wrazenie od razu przy wejściu. Szczególnie podobało mi się to, że jeżeli jakaś sukienka była już zapłacona i czekała tylko na poprawki to pani kierowniczka salonu w ogóle nie pozwalała jej dotykać ani oglądać bo była to już czyjaś własność. A nie sądze, zeby we wszystkich salonach przestrzegali czegoś takiego. Znalazłam tam swoją wymarzoną sukienkę, niestety tak się los ułożył, że musiałam kupić inną i czasami do tej pory żałuję. Ceny sukienek są prawdopodobnie niższe niż w Trójmieście ale nie mogłam porównać, gdyż tego modelu gdzie indziej nie znalazłam. Miałam propozycję z salonu w Tczewie otrzymania halki lub bolerka gratis gdybym się zdecydowala. Zeszli też w dół z ceną sukienki.

Porażka i jeszcze raz porażka , powiem tylko tyle ,że to co rezerwowałam a to co odbierałam przed ślubem to było jak z innej bajki , żałuje tylko , że dałam sie skusić na cenę.

ja miałam sukienkę z salonu Camila z Tczewa. serdecznie polecam suknia była piękna zrobiła wrażenie na wszystkich gościach, miałam do niej piękne koronkowe bolerko i wszystko było super i co najwazniejsze duzo taniej niż w trójmieście i bez żadnych kałcji