salon w sierakowicach

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
kilka razy na forum przewijały się jakieś wzmianki o tym salonie. czy ktoś coś wie więcej.... i gdzie to dokładnie jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon w sierakowicach

Nie wiem, co już zostało na ten temat napisane na forum... :) Podejrzewam, że chodzi Ci o salon "Biała Dama" - mieści się on przy rynku (niedaleko przystanku PKS i kościoła) w Sierakowicach. Kupiłam tam suknię, 16.08 jadę na przymiarkę, bo trzeba będzie trochę skrócić to moje cacko. Ceny są - moim zdaniem - korzystne, na pewno tańsze niż w 3mieście - nie wiem, czy są suknie jakichś superznanych kreatorów, ale wybór jest duży. Dodatkowo pracujące tam dziewczyny potrafią dobrze doradzić - ja zdałam się właśnie na doświadczenie pań ze sklepu i mam suknię marzeń :) Zdjęcia po 2.09 :)
PS Dla wszystkich podejrzliwych - to nie jest reklama :))) Rodzice mieszkają w Sierakowicach, stąd tak dobrze się orientuję w temacie i stąd wybór właśnie tego salonu ślubnego :)

potwierdzam. Panie sa tam bardzo mile!!!

Ja też zawitałam do tego salonu. Jest naprawdę duży wybór i ceny sensowne.

dzięki - pewnie i ja tam zajrzę

Potwierdzam pozytywne opinie o Białej Damie !!! Zdecydowałam się na wypożycznie stamtąd sukni na 10.09. Sukienka od marca jest dla mnie odłożona i czeka na przymiarkę (skrócenie). Panie mają naprawdę świętą cierpliwość - wiem co mówię, bo byłam tam dwa razy zanim się zdecydowałam. Wrażenie robi przymierzalnia: 360 stopni- lustra z każdej strony tak że dokładnie widać jak wyglądasz z przody, tyłu, boku... Suknie też bardziej zróżnicowane niż w Trójmieście. No i dla mnie plusem było, że nie żądają żadnej kaucji i wypożyczają na tydzień, a nie na 3 dni !!!

kupilam tam moja sukienke, jestem zadowolona, wybor byl duzy, nie gorszy niz w trojmiejskich salonach a ceny duuuuuzo nizsze! Polecam!

kolekcje jakich firm są dostępne w tym salonie ???

A ja nie mam niestety miłych wspomnień z tego salonu , suknia do wypożyczenia , którą rezerwowałam z wyprzedzeniem w dniu odbioru okazała się szmatą , po prostu byłam w szoku jak ją zobaczyłam , chyba nie muszę ciągu dalszego opisywać . Co do cierpliwości to panie tam pracujące , żeczywiście ją miały ale chyba łaski nie robią? A poza tym chyba chodzi o całokształt , a to niestety zaszwankowało na całej lini i nigdy , przenigdy nikomu nie polecę tego salonu.

A ja dzisiaj powtórnie bylam w tym salonie i nadal twierdze, ze byl to strzal w 10. Jasne, mila obsluga powinna byc standartem, ale w naszych realiach czesto pozostawia to wiele do zyczenia...A w bialej damie pod tym wzgledem - rewelacja. Poza tym wierzyc mi sie nie chce, ze mogli Cie tam tak potraktowac...no coz... ja jestem w 100% zadowolona :)

Mysle ,ze to nie jest odosobniony przypadek , u mnie na szczescie skonczylo sie ok , ale ile mnie to nerwow kosztowalo to szkoda gadac. Jak dla mnie to niezbyt rzetelny salon i drugi raz nigdy bym z niego nie korzystala.

Hmm...wpadki zdarzaja sie wszedzie.... moja koleząnaka szyła suknie w Agnes... i mimo całej renomy jaka ma ta firma za która każe sobie tak słono płacić schrzanili jej sukienkę.
Na dole gorsetu tworzył sie jakiś dziwny garb, a ramiona dziwnie odstawały od ciała.

ja tez mam bardzo przykre doswiadczenia z salonem AGNES. Panie szybko stracily do mnie cierpliwosc, bo nie podobaly mi sie te ich lachy na wieszaku i mialam szkice mojego wlasnego projektu. Niestety (a moze na szczescie) okazal sie niewykonalny w tym salonie. Poza tym pani ciagle uciekala na zaplecze, skad ulatnial sie zapach zupki "chinskiej".
Na szczescie znalazlam wspaniala krawcowa 'na wsi'. Sukienka jest przecudowna i juz mam na nia mnustwo chetnych ale stwirdzilam, ze tylko ja mam do niej prawo.