salony Alicja

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy słyszałyście coś na temat salonów sukien ślubnych ALICJa? Co prawda nie z gdańska (Tczew Starogard) ale może macie jakieś inf.???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salony Alicja

Wiesz ja tam nawet byłam i muszę przyznać, że sukienusie całkiem, całkiem, ceny też kuszące i w zależności od tego czy chcesz kupić czy wypożyczyć sprawa wyglada tak:
Kupno - każda sukienka w cenie do 1700 ok. (są też tańsze)
Wypożyczenie - niestety nie wszystkie modele; problem jeśli ktoś jest zainteresowany sukienką na pierwsze wypożyczenie (cena: polowa ceny nowej), bo nie każdy fason (te ładniejsze wiadomo na kupno) i panie preferują kolejne wypożyczenie (podobno sukienki wyglądaja jak nowe). Sama planowałam tam wypożyczyć, ale fasony na wypozyczenie nie przypadły mi do gustu (nie wiem jak tam nowa kolekcja, bo byłam w 2004 r.). Najlepiej sama tam sie udaj albo zadzowń.

PS. Salon mają jeszcze alboa w Kartuzach albo w Kościerzynie - nie pamietam.

ja tam byłam i wybrałam sobie jedną sukienkę. dużo atrakcyjniej wygladają na osobie niż wieszaku więc warto przymierzyć. Tylko jestem ciekawa czy sam salon jest godny zaufania
pozdrawiam

Nie wiem, tego nie moge powiedzieć. Córka znajomej wypożyczyła sukienkę w zeszłym roku i była naprawdę fajna. A o którym salonie mówisz - Tczew czy Starogard?? Ta sukienka tej znajomej pochodziła z Tczewa i z tego co wiem, to płaciła za wypożyczenie 500 zł.

JA BYŁAM I W tCZEWIE I W STAROGARDZIE ALE SUKIENKE WSTĘPNIE WYBRAŁAM W STAROGARDZIE