salony w Gdyni???

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej,
wróciłam właśnie z Beauty w Gdańsku i Wrzeszczu i dalej nie zdecydowalam się na sukienkę, a ślub 3-06-2006.
Jeśli znacie strony internetowe sukienek, które znajdują się w saloniach w Gdyni, bo chciałabym tam zajechac ale najpierw obejrzałabym modele w inetrnecie...
Proszę pilnie o pomoc...
bo myślałam, że już dziś podpiszę umowę, ale dalej nie jestem pewna co do sukni...

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salony w Gdyni???

zobacz www.marietta.pl, agnes.pl(chyba taki adres)

www.suknieagnes.pl to jest dobry adres ten poprzedni to sklep z ciuchami ciazowymi :))))

salon farage

Marietta ma galerię w budowie , ale napewno warto tam zajżeć , mają bardzo ładne suknie.

dzięki za informacje :-)
a jak wy macie z sukinkami, długo wybierałyście? I jezsteście cały czas pewne na 100% ze to ta jedyna suknienka?

ja w ogole nie jestem pewna czy to ta jedyna.ale juz wiem, ze przy wyborze sukni musisz wziac poprawkew na to , jak ty w tej sukni bedziesz wygladala. czesto suknie, ktore nam sie bardzo podobaja, niestety nie najlepiej prezentuja sie na nas!

ja tez sie wachlam i nie spalam po nocach a jak juz wybralam sukienke to inne zaczely mi sie podobac no i wciaz nie jestem pewna czy to ta eeehh ale taka juz niezdezydowana jestem nic na to nie poradze:)))

no właśnie, ja jak przymierzyłam tą pierwszą to aż mi ciarki przeszły i dostałam gęsiej skórki (tak mi się podobała), a dziś ją znów przymierzyłam i już nie było to samo. Boję się, że jak wybiorę już suknię, to potem nie będzie już dla mnie "idealną"... Też jestem bardzo niezdecydowana... :-(
w sobotę pojadę jeszcze do Gdyni i może tam coś wybiorę?

mój patent na to był taki - jak już zamówiłam sukienkę to przestałam oglądać inne - bo żal podecyzyjny przy możliwości tylko 1 wyboru zawsze jest