sama nie wiem

Sprzeczne uczucia. BYłam 4 razy. Pierwsza wizyta-wszystko super , jedzenie i obsługa bez zarzutu. Potem było tylko gorzej.Ostatnio byłam z koleżankami. Każda z nas zamówiła cos innego. Rozumiem duży ruch= zamieszanie, ale bez przesady żeby czekac na zamówienie 40minut, po czym dostać kawę, a po kawie zupę. Kolejność podawania dań całkiem przypadkowa, przy czym każda z nas jadła sama, bo pani tak długo donosiła kolejne dania. Cały czas przepraszając za chaos. Tylko co nam z tych przeprosin?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sama nie wiem

pracowałaś kiedyś w restauracji ?nie bronię obsługi bo sam się czasem na nią wkurzam ale jeżeli czekasz na jedzenie 40min to może warto byłoby się zastanowić "hmmm czy jedzenie w takim przypadku jest świeże?"
jak nie lubisz czekać polecam KWARDANR, nie zdążysz dojść do stolika po zamówieniu a Twoje jedzenie jest na stole..przestań ku..a narzekać i weź się w garść albo sama ugotuj lepsze w domu, ale przecież na to ciebie nie stać bo jesteś za słaba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: sama nie wiem

Hi Hi własciciel odpowiedzial? Słabo!
Bylam ,jedzienie bardzo mi smakowało gorzej z obsluga.Mloda pani w butach typu rzymianki i wyciagnietej spodnicy przy braniu zamowienia opiera sie o wszystkie mozliwe meble ,krzeska stoly .Mysle ,ze mialo to jej pomoc w zapamietaniu ale nestety pomylka byla :)Do restauracji ide jesc a nie rozmawiac z kelnerem.Zupelnie inaczej pracuje i wyglada pan kelner.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0