sami swoi?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś słyszał o tym zespole?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: sami swoi?

nie polecam...była na weselu i Andrzejkach gdzie grał ten zespół i powiedziałam sobie...nigdy więcej.
Przerwy trwały dłużej niż samo granie...

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja polecam są świetni!! byłam an dwóch weselach gdzie grali i naprawde z czystym sumieniem polecam świetna muzyka utwory z każdej półki no i potrafią wyciągnąć gości na parkiet

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co do przerw to nie maja wcale długich, niekiedy nie zdąży sie nawet usiąść!

Ja Ich polecam:) bede miała ich na swoje wesele, kogo nie zapytam z moich znajomych kazdy poleca.

Ile osób, tyle opinii.
Zaufaj sobie:)

To nie jest granie !
To jest puszczanie , w stylu karaoke.
Każdy śpiewać może, trochę lepiej, trochę gorzej.
I nie pisać że oni grają !!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba coś ci się pomyliło może to grał nie ten zespół Sami Swoi to trójka panów grających na różnych instrumentach: saksofony, klarnet, klawisze, gitara, trąba. Może mylisz zespoły!!!
Ja polecam grali u mnie na studniówce i na weselu było super.

ja tez polecam:) bawiłam się na niejednym weselu, gzdie grali
a co do przerw ...przeciez wszystko jest do ustalenia

A wiecie, dziewczyny, ile biorą za wesele i poprawiny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

my tez mamy ich na wesele od nas biorą 2700 razem z poprawinami

Jak mają wolny termin to BRAC BRAC i jeszcze raz BRAC.

polecam...

Jak mają wolny termin to BRAC BRAC i jeszcze raz BRAC.

polecam...

Ja również polecam.. najlepsza kaszubska kapela!!!

SAMI SWOI to moim zdaniem jednen z najlepszych zespołów weselnych! Co do przedmówczyni, że nie poleca bo mieli długie przerwy - to chyba nie ten zespół bo słyszałam że są 2 zespoły o tej nazwie.

Nie wiem co Wy widzicie takiego w tym zespole, wróciłem właśnie co ze studniówki gdzie grali i ten zespół to nic takiego rewelacyjnego, grają wszystko na jedne kopyto, dużo disco polo , trafiło się kilka nowszych utworów, pozatym całą noc prawie graja polską muzę, no może z 5 zachodnich utworów i nic więcej, najlepiej jednak im wychodzi picie, tego nie odmawiają co gorsza to przyjechali ze swoim zapasem procentowym, przereklamowni i tyle no chyba że w okolicach kartuz nie ma nic lepszego. Potrafią się dobrze zareklamować zresztą tak jak większość tutejszych pseudo rewelacyjnych zespołów.A wikku będzie ich reklamował bo zapewne napedzają się imprezami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

reklamujemy ich dlatego ze 100% par było zadowolone z ich grania na weselach a to chyba mowi samo za siebie
Wiesz do nas pary przychodzą po film jakies 3-4 tygodnie po weselu wiec relacje co do nich są przemyslane i pozbierane od gosci weselnych

ale Studniowki to całkiem inna sprawa .....niestety

pozdrawiam

skomentuje to krotko...

jeszcze sie taki sie nie urodzil co by wszystkim dogodzil...

na weselach zawsze przy nich wszyscy sie fajnie bawia...

Dokładnie tak jak mówisz...

Jeżeli chodzi o wesela to w 100% polecam ten zespół...

Zespół Premium - Pozdrawiam

byłam na wielu imprezach z tym zespołem i nigdy nie widziałam żeby się upili:) a osoba która o tym pisze to najwidoczniej konkurencja,bo pierwszy raz o tym słyszę, zwłaszcza,że oni jadą samochodami:D
a jeśli ktoś wesoło prowadzi imprezę to nie znaczy, ze jest pijany:P pozdrawiam i zespół polecam:)

a czy ktos posiada numer tel. lub strone www tego zespołu?

stronki w chwili obecnej nie posiadaja, numer telefon: 606142740

no niestety i tu się mylisz, byłem u nich po dedykację i kazdy z nich trzymał browara w łapie wiec mi nie chrzań że nie piją, ale cóż większość z Was z tego forum zapewnie jest z rejonu kaszub dlatego nie ma pojęcia o zespołach na poziomie tylko znają sie na przytupach wiejskich.

żeś zabłysnął....człowieku na 'poziomie'
heh

Zębol uważaj, bo dostaniesz w zęby...

Sądząc po godzinie komentarza to dobrze się znamy. Myślę, że masz większy problem z wikku niż z zespołem sami swoi. Lepiej pokaż na forum twoje wypociny to się pośmiejemy.
Ten dym coś ci poprzestawiał w główce. Niestety muszę Cię zmartwić wszyscy wracaliśmy swoimi samochodami za kółkiem. Lubisz tak bardzo konflikty to ta informacja może być cenna dla policji (piany za kierownicą?). Hi Hi. Co do poziomu to znam takie zespoły, które najprostsze utwory takie jak „szła dzieweczka” potrafią zagrać na wysokim poziomie. Tylko osoba z kompleksami i z małą muzyczną wiedzą żyje w przekonaniu, że tak nie jest. Ale to jego problem. Na całe szczęście nie musi nas zamawiać, a my nie musimy u niego grać. Na weselniku każdy pisze to co mu się podoba i jest to problem dla tych, którzy mają poważną konkurencję. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających weselnik, z wyrazami szacunku Leszek Sami Swoi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

do Leszcza!
Pisząc takie rzeczy mam wrażenie że Ty drogi leszczu nie wiesz o czym piszesz i robisz wyraźnie temu zespołowi pod górkę!
masz jakies złe informacje bo nie wierzę w to że jesteś maturzystą? ja jako maturzysta byłem na studniówce w sobotę i zabawa była REWELACYJNA gdyż grali wspaniale i kazdemu rytm wpadał w ucho. a nie zauważyłem żeby spozywali jakiś napój alkoholowy!
zastanawia mnie jedno kto o takiej porze wchodzi na weselnik i dodaje takie komentarze! bo napewno nie żaden kolega i kolezanka z klasy...
bardzo zastanawiające?
personel? a może Pan kamerzysta!
do którego to mamy poważne zastrzezenia! szkoda gadać.. bo wraz z wychowawca i dyrekcją żałujemy wyboru takiego kamerzysty.!!!!!
natomiast w 100% wybór zespołu "Sami Swoi" i sali był bardzo trafny.
dziękuje wszystkim za niezapomnianą studniówkę.( a niektórych rzeczy nie warto wspominac , skupię sie na rzeczach milych):::::::::::::)

Nikomu nie robię pod górkę tylko wyrażam swoja opinię i swoje zdanie, ale widać że tu inni mają problemy ze sobą, moja dziewczyna tak mi zachwalała ten zespół przed imprezą dlatego napisałem swoje zdanie po imprezie, ale widać że chyba komuś nie wygodne sa moje opinie. Może problem w tym że nie musieli mnie wynościć po imprezie wtedy bym nic nie pamiętał i byłbym zadowolony, ale cóż mam nadzieję że większości z Was się podobało, poza tym widac jedno że te forum to jest tylko do reklamy a nie do wyrażania swojego zdania, sam z ciekawości szukałem co inni piszą o tym zespole i trzymam się swojego zdania bo nie tylko ja się w taki sposób wypowiedziałem, poczytajcie starsze wątki.Prawda w oczy kole.Pozdro.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziwi mnie obecność leszcza na tym forum, ogólnie przeważają tu babki, a tu niby maturzysta operujący młodzieżowym słownictwem "pozdro" itd interesuje sie nagle ślubem nawet narzeczonej nie ma tylko dziweczynę wieć czego tu szukał? jak tu trafił? przez przypadek? może to przypadek ale...

przepraszam leszczu a Ty z której klasy jesteś?

czyli 99% pisze ze jest ok a 1% ze nie ;) wiec ujdzie w tłoku ;)

mnie tylko ciekawi czy faktycznie to napisał kamerzysta ;)

pozdrawiam

jak dla mnie "leszcz" to ktos bardzo zazdrosny z branzy...

Zespołowi "sami swoi" już nie potrzebna reklama... najbliższe terminy weekendowe w sezonach ślubnych pozajmowane.. :( a to o czymś świadczy...ale warto pomyśleć Leszku o stronce internetowej, właśnie po to aby przyszli klienci mogli sami przekonać się jaką muzyke gracie i na jakim poziomie. A nie sugerować się jakimiś niepotrzebnymi komentarzami. Na Kaszubach jesteście znani, tu takie informacje przenoszą się drogą "pantoflowa" ale warto pokazać się ludzią z trójmiasta.. i udowodnić takim osobą jak "leszcz" jaką kapelą naprawdę jesteście. Powodzenia..

do Leszcza!
jestem zbulwersowana Twoją wypowiedzią!!
Byłam na kilku zabawach jaki grali, na zjeździe absolwentow , na paru weselach i jestem zadowolona z ich oprawy muzycznej.
Polecam wszystkim ten zespół, i nie zgadzam sie z Twoją opinia :(

Można gdzieś w necie ich posłuchać?

czarna84 radzę Ci - dobrze się zastanów! po pierwsze nie grają na żywo, chyba że tobie to nie przeszkadza, po drugie najwięcej piosenek discopolo grają, po trzecie grają 4 utwory i przerwa, która nie należy do krótkich;( na temat picia nic nie słyszałam, więc się nie wypowiem. Typowa orkiestra weselna/wiejska umpa umpa!!!! jeśli takiej poszukujesz to nie ma się co zastanawiać i brać. Ja szukałam czegoś bardziej na poziomie i zdecydowanie na żywo!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

czarna84 - oni raz w miesiącu grają w okolicach Żukowa u Szadego - możesz pojechać tam i zobaczyć jak wygląda impreza prowadzona przez nich. Ja po takiej imprezie zdecydowałam się na nich. Prawdą jest to, że grają 4 utwory i robią przerwę, przynajmniej tak było na imprezie przez nich prowadzonej, ale to jest do uzgodnienia. Tak samo jak typ muzyki który grają, ale nie ma co ukrywać - przy biesiadnych klimatach/disco polo najlepiej się czuja.
Wszystko zależy od tego czego się oczekuje od zespołu.

właśnie wszystko zależy od naszych oczekiwań. Nie zgodzę się jednak ze stwierdzeniem, że przy discopolo są najlepsze zabawy! ponadto od zespołu muzycznego chyba się powinno oczekiwać nieco więcej niż "majteczki w kropeczki" czy też "pije Kuba do Jakuba......"
za coś w końcu płacimy grube pieniądze czy tak? dla mnie zespół na żywo to podstawa i dobór repertuaru nie zalatujący przaśną wiejską zabawą to też istotne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie - dla Ciebie. Dla mnie za to liczy się dobra zabawa, a przy "ich" muzyce bawiłam się super.

Ja gdybym chciała aby na moim weselu leciały najnowsze hity wzięłabym DJa.

Wszystkim którzy zastanawiają się nad tym zespołem polecam przejechać się do Szadego - tam się przekonają czy taki zespół im odpowiada czy też nie :) A żeby dowiedzieć się kiedy tam grają wystarczy przedzwonić do nich. Telefon widziałam że jest podany w wątku wyżej.

Natalia a kto tu mówi o najnowszych hitach? DJ się sprawdza na discotekach, albo na poprawinach. Są zespoły które grają piosenki od lat 60 tych do 2010 roku;-) i to jest fajne, cały przekrój muzyczny, dla młodych i starszych osób a sami swoi mają przewagę discopolo. O tym właśnie mówię, no ale są różne gusta;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie za bardzo rozumiem o KTÓRY zespół Sami Swoi chodzi :( znalazłam w internecie taki: http://www.samiswoi.info.pl/ czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi związane??

Do dobrych dyskotek ciebie nie wpuszczają?
Słuchasz amatorów którzy prezenterom muzycznym psują opinię a na
muzyce znają się jak Lepper na polityce.
Nie każdy , który ma parę płyt grzanych w pokrowcu podobnym do klasera na znaczki (zapinanym na zamek błyskawiczny) , wymyślił sobie zagraniczna ksywkę jest DJ-em.
Prezenter muzyczny z odpowiednim stażem wesele zagra z palcem m d...e , jego orkiestry nigdy nie fałszują ale to trzeba umieć zrobić !
... zespół muzyczny , nawet najlepszy w Polsce nigdy nie zagra nawet coś podobnego do dobrej , rasowej dyskoteki (nie mówię tu o technopolo).
Zdażyło mi się zagrać dwa razy na prymicjach dla księży . Chłopaki nieźle się bawili!
Trzeba dobrze poszukać fachowców , którzy niechętnie tu się ogłaszają a nie słuchać amatorów , którzy NIGDY W PORZĄDNYM KLUBIE TYGODNIA NIE PRZEŻYLI ZA KONSOLETĄ
a codziennie tu się wymądrzają i budują sobie niesamowite życiorysy "artystyczne".
ŻENADA !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

do prezentera
Różnica jest taka, że zespół gra a DJ puszcza.
Mniemanie o sobie to ty masz jak jakaś niedoszła gwiazda ze spalonego teatru
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jest zespół z Bydgoszczy. Polecam sami swoi Gdańsk Osowa. zabawa gwarantowana w 100% :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polecam najlepszy zespół na Pomorzu,w repertuarze 3000 piosenek,ponad 1000 występów Tomasz Dorniak MASSUANA i zachęcam do obejrzenia teledysków
http://youtu.be/njNZMTuWYr4
http://youtu.be/l2zdoH-C-kw
tel.501-183-708
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

dorniak

Panie Dorniak a skad pewnosc ze jest Pan najlepszym zespolem na pomorzu? Pan chyba dobrej kapeli nie slyszales.ale tak to jest jak sie sluchu nie ma....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Massuana - koszmar !!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

SAMI SWOI = REWELACYJNA ZABAWA

Polecam w 100%!!! Są rewelacyjni!!! Grali u nas na weselu i zabawa była mega fajna. Goście zadowoleni, a my jeszcze bardziej. Śmiało rezerwujcie termin, jak tylko mają wolny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

a jakieś namiary na stronke? Bo chciałm ich posłuchać i ewentualnie poprosić o przesłąnie ceny....

Sami Swoi są chyba 3 zespoły o tej nazwie. Sami Swoi z Chwaszczyna polecam w 100%. Trzech panów! W takim składzie chyba od 5 lat są. Zespół istnieje chyba już ponad 15 lat. Mają teraz stronkę i są na FB. Szeroki repertuar! i tel to teraz 507 547 551. Chyba Pan Marcin o ile dobrze pamietam.