samochod

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
moze ktos ma namiary na jakis fajny samochodzik :) i cenke ?

dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: samochod

Skontaktuj się ze mną na maila :)

My jedziemy czymś w tym rodzaju :)

Fotka nr1.

image

Fotka nr.2

image

Fotka nr.3

image

Dla sprostowania co dla niektórych to są tylko zdjęcia przykładowe!Jeżeli chcecie wiedzieć skąd one są to zapraszam na priva.

Witaj. Właśnie takim autem marzy mi się jechać do mojego ślubu. Dlatego proszę o jakieś informacje skąd macie takie autko i ile ta przyjemność kosztuje. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Asia

wyślij mi też namiary, za ile, na ile godzin itp. Narzeczonemu się marzy czymś takim pojechać.

mi też wyślij namiary wodospad@wp.pl
no i jaki koszt

Prosze przyślij mi rowiniez namiary na takie autko na adres scarlet_1@interia.pl Z góry dzieki!

ja też bardzo poprosze o namiary i koszt takiej przyjemności :)
z góry dziękuję :)

A JA jade samochodem mojego taty! :)))

Swoją droga wiem ze to jedyny dzień w życiu i wogóle, ale uważam że nie ma co przesadzać w końcu to ślub a nie bal przebierańców. Każdy robi to co lubi...

Pozdrowionka

Myślę ,że jazda choć raz luksusowym samochodem do slubu to wcale nie bal przebierańców i właśnie doskonała okazja do tego żeby (jak oczywiście można) sobie zaszaleć. Na pewno nie jest to "mus" . Wybór należy do każdego z nas ! Pozdrawiam . Magda Z.

Ja również poproszę o namiary oraz o koszt tej usługi.

Jak dla mnie, to zbyt luksusowe i przesadzone. Nie lubię takiego przepychu. Wiem, że ślub to szczególny dzień, ale ważniejszy jest chyba sam fakt ślubowania, niż te wszystkie luksusy. Od czasu do czasu zaglądam na forum i wydaje mi się, że wiele osób o tym zapomina. Także dziewczyny i chłopaki przydałoby się przystanąć na chwilę w tym ferworze poszukiwań i zastanowić się, co jest na prawdę ważne. Pozdrawiam wszystkich ślubujących

Racja.Ale ślub ma się raz (teoretycznie) w życiu i dlaczego w tym wyjątkowym dniu nie czuć się wyjątkowo i nie pozwolić sobie na luksus???Za ileś tam lat to z pewnością miło będzie się wspominało.

W sumie tak, dla mnie po prostu luksusowo nie znaczy wyjątkowo. Najchętniej do ślubu pojechałabym dorożką, ale wesele jest w Tczewie, także z Trójmiasta dojechałabym pewnie na nie na drugi dzień. Także poszukuję jakiejś fajnej Syrenki bądź Warszawy, tak żeby było klimatycznie i śmiesznie

a teraz autka, które mi się bardzo, ale to bardzo podobają - a Wam?
które byście wybrały na Wasz ślub?

1
image
2
image
3
image
4
image
5
image
6
image
7
image
8
image
9
image
10
image

Uuuuuu,Boskie zwłaszcza te dłuuuuuuugie :) Ciekawe czy kotś Ciebie nie posądzi o Bóg wie co :)

Ja też proszę o informację na maila sylwiap14@op.pl. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Spoko,wysłałabym Ci,ale masz ukryty adres email w profilu :/