samodzielna dekoracja sali weselnej + koszty

Temat dostępny też na forum: Wesele
chciałam Was zapytać czy wiecie jak można udekorować salę weselną, aby było ładnie i aby się za dużo nie napracować? ale też nie wydać zbyt dużo pieniędzy? nie mam tutaj na myśli jakieś tricki, pomysły które mogłby się przydać.
Wiem np że na Renku w Gdańsku Osowie można kupić dużo taniej kwiaty - cięte i doniczkowe (sztuczne również.. bleee) oraz wazony. Takie elementy dekoracyjne są tam czasami i o 50% tansze niz w sklepach.
Tak samo kurtynę świetlną można zrobić samemu tanim kosztem.
Czy ktoś z Was planuje wykonać samodzielnie dekorację sali? A może ktoś już takową zrobił i podzieli się swoją wiedzą?
Czy to rzeczywiście wychodzi taniej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: samodzielna dekoracja sali weselnej + koszty

bład.... MAM tutaj na myśli! *
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

parę lat temu robiłam sobie sama i oczywiście, że wychodzi taniej :) tak jak piszesz gł. RENK i allegro

hopsa hopsa

Ja skupiam się na dekoracji stołów. Na allegro kupię organzę , tiul i kryształki (koraliki). Na giełdzie kwiatowej kupię świeże kwiaty, jako wazoników użyję szklanek do drinków lub kieliszków.
W Tesco znalazłam tanie świeczki. Co do balonów jeszcze nie zdecydowałam czy chcę. Oczywiście wszystko w odpowiedniej kolorystyce. Koszt ok 150 zł.

oo a wrzuciłabyś fotkę tych świeczników?

Świeczników nie mam, znalazłam ŚWIECZKI. Zależnie od kształtu i wielkości świeczek można je powkładać też w kieliszki lub szklanki do drinków. Albo spróbować skompletować wśród rodziny i znajomych jakieś świeczniki.

mhm, zrozumiałam że już je masz :)
mnie bardzo podobają się świeczniki czteroramienne, ale nie znalazłam jeszcze takich po przystępnej cenie..

Świeczniki wysokie kilkuramienne są na sali którą mamy ale oprócz tego chcę ustawić małą świeczkę tu i tam, żeby był miły klimacik:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...